Aleksandar Đorđević - Hvala svima...


Podrška i ocene mnogih zvaničnika, učesnika, aktera i partnera najbolje govore o organizaciji, dometima i značaju ovogodišnjeg 26. Beogradskog maratona, poput: "Maraton potreban državi i narodu" - predsednik Vlade Republike Srbije Ivica Dačić, "Hvala organizatoru i hvala Karlu Luisu na izvanrednom događaju" - šef delegacije EU u Srbiji ambasador Vensan Dežer, "Beogradski maraton sjajnu sliku poslao u svet" - Aleksandar Antić, predsednik Skupštine grada Beograda, učešće na događaju Nenada Borovčanina državnog sekretara u Ministarstvu omladine i sporta, zvaničnika Atletskog saveza Srbije, UNICEF-a i drugih institucija. Ili naslovi i tekstovi u novinama, kao: "Festival u prestonici", "Beogradski maraton - lepa slika Srbije", "Poruka mira i prijateljstva iz Beograda", "Beograd i Srbija još jednom pokazali svoju veličinu i širinu".

"Izuzetno smo zadovoljni što su ocene ovogodišnjeg 26. Beogradskog maratona ovakve i da smo snagom zajedništva učesnika, sponzora, gradskih službi, državnih institucija, volontera i predstavnika medija ostvarili veliki uspeh kada je u pitanju organizacija maratona i pozitivan medijski prodor u svet." - izjavio je Aleksandar Saša Đorđević, predsednik Beogradskog maratona.

"Ovogodišnji Beogradski maraton imao je rekordan broj od 2768 učesnika u polumaratonu i maratonu iz 52 zemlje sveta sa svih kontinenata i to posle prošlogodišnje, takođe rekordne godine, potom i gotovo 20 000 učesnika u "Kurir Trci za ŽIVOT". Nedelju dana pre toga održan je 20. Smoki Smokić Dečiji maraton u divnom ambijentu Beogradskog ZOO vrta, u čijim kvalifikacijama je trčalo preko 14 000 beogradskih mališana" - zaokružio je Đorđević sliku o ukupnom broju učesnika u tradicionalnim "Maratonskim danima".

"Beogradski maraton ostaće upamćen i po brojnim humanitarnim programima koji su doneli značajne finansijske efekte pojedincima i organizacijama kojima je pomoć bila potrebna, a sa nekim od tih aktivnosti nastavićemo i posle održanog maratona" - posebno je istakao Đorđević.

"Želim da izrazim veliku zahvalnost svima koji su učestvovali u organizaciji ovogodišnjeg događaja i pravljenju ove lepe slike i pozitivne atmosfere kao i ponovnom medijskom proboju u svet - pogotovu u svetlu otežanih uslova u kojima se ovogodišnji 26. Beogradski maraton pripremao" - naglasio je Aleksandar Đorđević.

"Svesni smo da ovakve ocene 26. Beogradskog maratona daju dodatni podstrek da nastavimo sa predanim radom, kao i da iznalazimo mogućnosti za dalja unapređenja, jer su potencijali Beogradskog maratona veliki i verujemo da ćemo u saradnji sa našim partnerima istrajati na putu dobre organizacije Beogradskog maratona i promocije Beograda i Srbije. Tome u prilog idu i činjenice da će već 27. Beogradski maraton 2014. biti i Svetsko prvenstvo železničara u maratonu i da smo zajedno sa Turističkom organizacijom Srbije u procesu podnošenja kandidature za dobijanje Kongresa AIMS-a koji okuplja preko 350 organizatora maratona iz preko 100 zemalja sveta" - završio je svoju izjavu Aleksandar Saša Đorđević, legendarni košarkaš i predsednik Beogradskog maratona.

Datum: 25.04.2013. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...