Završno kolo Prve lige Srbije u sedećoj odbojci za 2014

 
 

U nedelju, 02. novembra 2014. godine, u sportskoj sali OŠ Mileta Protićasu, Tovariševo, odigrane su utakmice X kola Prve lige Srbije u sedećoj odobjci.

Po rasporedu Odbojkaškog saveza osoba sa invaliditetom odigrane su utakmice između OKI "SERVA" iz Bačke Palanke  i KSO "KRAGUJEVČANI" iz Kragujevca, OKI "FENIKS" iz Kikinde i KSO "SMEČ" iz Beograda, i postignuti su sledeći rezultati:

OKI "SERVA" - KSO "KRAGUJEVČANI" 0 : 3 (18:25, 16:25, 13:25)
OKI "FENIKS" - KSO "SMEČ" 3 : 0 (25:20, 25:19, 25:11).
U istom danu odigrane su i zaostale utakmice između KSO "SUBOTICE" i KSO "KRAGUJEVČANI" i OKI "SERVA" i KSO "SUBOTICA" i postignuti su sledeći rezultati:

KSO "SUBOTICA" - KSO "KRAGUJEVČANI 0 : 3 (18:25, 14:25, 10:25)
OKI "SERVA" - KSO "SUBOTICA" 3 :  1 (25:23, 25:13, 18:25, 25:17).

Posle odigranih utakmica su dodeljeni pehari i medalje i proglasen je pobednik Prve lige Srbije u sedecoj odbijci za 2014. godinu.
Konacni plasman u Prvoj ligi Srbije u sedecoj odbojci za 2014. godinu

1. mesto OKI "FENIK" - Kikinda
2. mesto KSO "SMEC" - Beograd
3. mesto KSO "KRAGUJEVCANI" - Kragujvac
4. messto OKI "SERVA" - Backa Palanka
5. mesto KSO "SUBOTICA" - Subotica
Pokrovitelj zavrsnog kola Prve lige Srbije u sedecoj odbojci je Ministarstvo rada i socijalne politike i Sportski savez invalida Srbije, a tehnicki organizator OKI Serva.

 


Datum: 04.11.2014. Autor: Vilijam Maksimović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...