Ada Ciganlija širom otvara vrata za osobe sa invaliditetom

 
 

Izuzetni i po mnogo čemu jedinstveni uslovi koje Ada Ciganlija pruža našim sugrađanima sa invaliditetom, a koji su uglavnom na raspolaganju bili u toku letnjeg perioda ili u posebno za to organizovanim prilikama, od sada će na raspolaganju biti svakodnevno i u toku cele godine.

Zahvaljujući razumevanju i uzajamnom poverenju, Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda i JP zaključili su ugovor koji pripadnicima ove populacije omogućava da koriste terene za osobe sa invaliditetom na način i po programima koji uređuju samostalno odnosno preko svojih udruženja i klubova.

S tim u vezi, Sportski savez organizuje zajedničku promociju, koja će biti održana, u utorak, 14. oktobra, od 10,00 sati, i na koju su pozvane sve članice i i uopšte sve organizacije osoba sa invaliditetom našeg Grada a sa ciljem da se sagledaju uslovi koji se na ovim terenima i u ambijentu Ade nude kako bi se moglo isplaniratikorišćenje istih, a na način da dostupnost ne bude nikome uskraćena, kao i da se sugeriše eventualno dodatno uređenje i opremanje ovog prostora kako bi se u toma ambijentu stvorile mogućnosti za implementacijom i onih sadržaja kojih za sada nema.

Takođe, ovo svojevrsno druženje imaće i humanitarni karakter - pa će tim povodom biti održan turnir u malom fudbalu sa ciljem prikupljanja priloga koji bi bili namenjeni kao pomoć našim sugrađanima i članicama našeg Saveza - pored ostalih, za Dom učenika sa Umke i Udruženje "Palež“ iz Obrenovca - a koji su pretrpeli štetu iimali ne malih stradanja u poplavama koje su nas pogodile.


Datum: 14.10.2014. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...