Otvoren prvi dečiji Eko-zabavni park u Srbiji

 
 
      
Prvi dečiji eko-zabavni park u Srbiji otvoren je danas na Adi Ciganliji. Otvaranju su prisustvovali predstavnici kompanije Neoplanta, JP Ada Ciganlija, kao i mališani iz beogradskih vrtića i osnovnih škola.

Dečiji eko-zabavni park, koji se prostire na površini od oko 300 m2, jedinstven je po tome što je izgrađen u najvećoj meri od prirodnih materijala - drveta, peska, šljunka, malča. Projekat je omogućila kompanija Neoplanta, koja je tokom proleća odvajala novčana sredstva od prodaje promotivnih Pipi i Gudi proizvoda, a realizovan je u saradnji sa JP Ada Ciganlija.

Portparol JP Ada Ciganlija, Maja Pavlović, izrazila je zadovoljstvo što popularno beogradsko izletište širi i obogaćuje svoje sadržaje.

"Drago nam je što pored ostalih sportskih sadržaja, Adu Ciganliju možemo da upotpunimo zabavnim eko parkom za decu. U njemu će najmlađi posetioci predškolskog i školskog uzrasta moći da kroz igru razvijaju i ekološku svest", istakla je Pavlovićeva.

Marketing menadžer Neoplante, Zora Kovačević, izjavila je da je kompanija vodila računa o tome da ne naruši prirodnu sredinu Ade Ciganlije.

"Uspeh nam je utoliko draži što smo kao kompanija posvećena društveno odgovornom poslovanju realizovali jedan veliki projekat od šireg značaja. Naši osnovni ciljevi bili su širenje svesti o ekologiji, kao i podsticanje pravilnog rasta i razvoja najmlađe populacije. Želimo da pomognemo stvaranju uslova za srećno odrastanje naše dece i da podstaknemo razvoj njihove ekološke svesti", rekla je Zora Kovačević, marketing menadžer kompanije Neoplanta.

Mališani iz dečijih vrtića i osnovnih škola imali su priliku da na Adi Ciganliji uživaju u zabavno-edukativnom programskom sadržaju prilagođenom najmlađima. Program je vodio glumac Srđan Ivanović, a u njemu su učestvovali dečiji animatori i glumci. U režiji Udruženja građana za pozorište, televiziju i film "Epizodista", prikazana je dečija predstava "Ekoslav u akciji", a da doživljaj za prisutne mališane bude kompletan pobrinuo se klovn PajaDatum: 06.10.2014. Autor: Dina Todorović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...