Nastavljena realizacija projekta usavršavanja trenera

Proteklog vikenda nastavljena je realizacija Projekta sportskog usavršavanja trenera za sticanje III kategorije u skladu sa Rink Konvencijom. Projekat je izazvao veliko interesovanje među trenerima tako da je broj prijavljenih sa početnih 46 došao do impozantne cifre od 85.

U subotu pred trenerima je izlagao Milan Petronijević, EHF i IHF predavač koji je trenere upoznao sa uvodnim elementima iz oblasti tehnike, dok je doc.dr Zoran Valdevit izložio teoriske osnove tehnike, taktike, metodike, fizičke pripreme, kao i istorijski razvoj rukometa sa posebnim osvrtom na škole rukometa u svetu i nihove karakteristike.

Nedelja je bila predviđena za praktične teme. Prvo je doc.dr Zoran Valdevit polaznicima projekta praktično, uz demonstraturu mladih talenata rukometne škole Partizana, pokazao metodiku obučavanja individualnih elemenata napada (dodavanje i hvatanje lopte, fintiranje, šutiranje), a zatim je doc.dr Zoran Pajić praktično, uz juniore Sinđelića, demonstrirao rad na razvoju antropomotoričkih sposobnosti.

Projekat se nastavlja sledećeg vikenda kada su na programu praktične teme iz oblasti tehnike i taktike. Sve praktične teme realizuju se u SPC Slodesu, a teorijska nastava na Fakultetu sporta i fizičkog vaspitanja.Datum: 27.10.2014.
Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Ogromno interesovanje za seminar Pete...
+ Aleksandar Đorđević - Hvala svima...
+ Adidas BOOST tim trčaće na Novosads...
+ 1. Svetski izazov u planinskom skejtb...
+ 5. Beogradska trka Deda Mrazeva
+ Amela Terzić na Ženskoj trci 2011

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...