Biciklistička trka Kroz Srbiju u organizaciji BSS od 2015
      
Na skupštini Međunarodne biciklističke trke "Kroz Srbiju" održane 15.11.2014. godine, jednoglasno je doneta odluka o ustupanju organizacije manifestacije Međunarodne biciklističke trke "Kroz Srbiju" (Tour de Serbia) Biciklističkom savezu Srbije (BSS).

Na skupštini je konstatovano da Organizacija nije u mogućnosti da obezbedi sredstva da i u 2015. godini organizuje i sprovede Međunarodnu biciklističku trku "Kroz Srbiju" u obimu i na nivou kvaliteta kako je to do sada činila.

Do toga su dovele teške opšte ekonomske okolnosti, posebno izostanak sredstava prikupljenih ove godine od doplatne marke "75 godina Trke "Kroz Srbiju" izdate u junu.

Trka "Kroz Srbiju" je, posle prve dve održane 1939. i 1940. godine, obnovljena 1963. godine, od strane Biciklističkog saveza Srbije (BSS). Biciklistički savez Srbije je organizovao Trku "Kroz Srbiju" u periodu od 1963. do 1992. godine kada počinje sa radom Sportska organizacija istog imena koja je organizovala Trku "Kroz Srbiju" od 1993. godine do ove 2014. godine.


 Datum: 24.11.2014.
Autor: Marko Skorić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Biciklistička trka kroz Srbiju 2015

POVEZANE VESTI...
+ Čukarički MBK doveo elitu u Košutnjak
+ 55. Trka kroz Srbiju od Zaječara do...
+ Održana konferencija za medije KSS
+ Aleksandar Đorđević - Hvala svima...
+ Adidas BOOST tim trčaće na Novosads...
+ 1. Svetski izazov u planinskom skejtb...
+ 5. Beogradska trka Deda Mrazeva
+ Amela Terzić na Ženskoj trci 2011

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...