x

Nova fitnes energija u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu

Nova fitnes energija u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu

Besplatni javni Urban fitness treninzi u organizaciji Reebok-a i Djak Sport-a, tokom oktobra sele se iz Beograda u druge gradove. Vežbanje u grupi, pod vođstvom Jasmine Aleksandrov, osnivača Urban Fitness projekta i Reebok brend ambasadorke, održaće se u Kragujevcu, Nišu i Novom Sadu.

Prijavljivanje se obavlja preko facebook aplikacije  facebook.com/djaksportskaoprema i sve što je potrebno jeste motivacija i dobra volja. Uz odličnu muziku i DJ performans vežbače očekuje veoma aktivan vikend i trening na poznatim gradskim lokacijama, koje do sada nisu bile u upotrebi za ovakvu namenu.

Urban Fitness koncept podrazumeva vrlo kratke, intezivne vežbe bez skupih sportskih rekvizita, a učešće je besplatno. Svi koji su do sada vežbali na ovim urbanim fitnes treninzima ističu da im veoma znači vežbanje u grupi, jer su na taj način dodatno motivisani da budu aktivni i urade nešto dobro za sebe.  Uz novu fitnes energiju, za sve vežbače pripremljeni su i vaučeri sa popustima za Reebok opremu u prodavnicama Đak Sporta.

Raspored Reebok Urban Fitness treninga po gradovima (svi počinju u 10:30 časova):

    subota, 11. oktobar - Kragujevac - parking tržnog centra Plaza, Bulevar Kraljice Marije 56
    nedelja, 12. oktobar- Niš - hangar Elektro industrije Niš,  Bulevar Cara Konstantina 80
    subota, 18. oktobar - Novi Sad - Štrand
Datum: 07.10.2014. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...