x

Veteran Zoran Gajić prvi među najboljima

Sportski centar <Šumice> ugostio je danas najbolje stonotenisere sa invaliditetom našeg Glavnog Grada - za titulu šampiona Beograda za 2014.g. nadmetali su se najbolji oba pola, svih uzrasta i vidova invaliditeta - školarci i veterani, talentovani polaznici škola stonog tenisa i osvajači najsjajnijih medalja sa međunarodnih takmičenja, iz brojnih škola, ustanova socijalne i zdravstvene zaštite, klubova i udruženja sa prostora celog Grada.

Prvenstvo je održano u sedam kategorija, po troje najboljih je nagrađeno odgovarajućim medaljama gde je među seniorima veteran ovog sporta i osvajač brojnih priznanja Zoran Gajić i ovog puta potvrdio svoje umeće. Inače, celo takmičenje je potvrdilo da i brojem učesnika i pokazanom igrom ovaj sport s pravom spada u grupu najtrofejnijih kod nas,  a broj mladih obećava i nastavak uspešne tradicije.

Uspešan organizator Prvenstva i ovog puta je bio Sportski savez osoba sa invaliditetom Beograda a njegovo održavanje podržao je i omogućio Grad Beograd - Sekretarijat za sport i omladinu.


Datum: 10.10.2014. Autor: Jelena Radivojević

PROČITAJTE JOŠ...