x

Javni čas mini rukometa u petak na Sajmu

Javni čas mini rukometa u petak na Sajmu
Rukometni savez Srbije poziva sve mališane koji treniraju rukomet, ili žele da počnu da treniraju ovaj sport da posete štand RSS na Sajmu sporta od 27. do 29. novembra na Beogradskom sajmu u hali 2 i saznaju više o ovom sportu. Ulaz na Sajam je besplatan.

U petak, 28. novembra od 14.15 sati RSS će održati prezentaciju rukometa na terenu, na kojoj će učestvovati juniorske ženske i muške reprezentacije, kao i Aleksandar Brković i Vladimir Šimičić, selektori juniora. U drugom delu ovog programa, biće prezentacija i javni čas mini rukometa uz učešće dece iz beogradskih klubova. Na javnom času mini rukometa moći će da učestvuju i deca koja budu na Sajmu sporta, koja će po završenom učešću dobiti i sertifikat. Promociji rukometa u petak, prisustvovaće predsednik Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović, generalni sekretar RSS Božidar Đurković i vršilac dužnosti muške rukometne reprezenetacije Srbije, Dejan Perić.

Tokom tri dana Sajma na štandu Rukometnog saveza (hala 2, nivo B, štand broj 1), posetioci će moći da se fotografišu u dresovima reprezentacija, sa peharima, medaljama i priznanjima, kao i da se fotografišu sa maskotama sa prethodna tri prvenstva koja su održana u našoj zemlji.

RSS poziva i sve zainteresovane ljubitelje sporta da dođu na sajam i da se detaljnije upoznaju sa rukometom, kao roditelje čija deca ne treniraju ovaj sport, da ih upišu u neki od 340 rukometnih klubova, koliko ih je aktivno na teritoriji Srbije.

III međunarodni sajam sporta, pod nazivom "Sportska strana Srbije" u organizaciji Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije, osmišljen je da promoviše sport.

Petak, 28. novembar 2014.
od 14:15 sati -
- Prezentacija rukometa na terenu
- Prezentacija mini rukometa
- Javni čas mini rukometaDatum: 27.11.2014. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...