Javni čas mini rukometa u petak na Sajmu

 
 
Rukometni savez Srbije poziva sve mališane koji treniraju rukomet, ili žele da počnu da treniraju ovaj sport da posete štand RSS na Sajmu sporta od 27. do 29. novembra na Beogradskom sajmu u hali 2 i saznaju više o ovom sportu. Ulaz na Sajam je besplatan.

U petak, 28. novembra od 14.15 sati RSS će održati prezentaciju rukometa na terenu, na kojoj će učestvovati juniorske ženske i muške reprezentacije, kao i Aleksandar Brković i Vladimir Šimičić, selektori juniora. U drugom delu ovog programa, biće prezentacija i javni čas mini rukometa uz učešće dece iz beogradskih klubova. Na javnom času mini rukometa moći će da učestvuju i deca koja budu na Sajmu sporta, koja će po završenom učešću dobiti i sertifikat. Promociji rukometa u petak, prisustvovaće predsednik Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović, generalni sekretar RSS Božidar Đurković i vršilac dužnosti muške rukometne reprezenetacije Srbije, Dejan Perić.

Tokom tri dana Sajma na štandu Rukometnog saveza (hala 2, nivo B, štand broj 1), posetioci će moći da se fotografišu u dresovima reprezentacija, sa peharima, medaljama i priznanjima, kao i da se fotografišu sa maskotama sa prethodna tri prvenstva koja su održana u našoj zemlji.

RSS poziva i sve zainteresovane ljubitelje sporta da dođu na sajam i da se detaljnije upoznaju sa rukometom, kao roditelje čija deca ne treniraju ovaj sport, da ih upišu u neki od 340 rukometnih klubova, koliko ih je aktivno na teritoriji Srbije.

III međunarodni sajam sporta, pod nazivom "Sportska strana Srbije" u organizaciji Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije, osmišljen je da promoviše sport.

Petak, 28. novembar 2014.
od 14:15 sati -
- Prezentacija rukometa na terenu
- Prezentacija mini rukometa
- Javni čas mini rukometaDatum: 27.11.2014. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...