Rekordi u najavi na 28. Beogradskom maratonu

Prijavljivanje putem interneta za 28. Beogradski maraton počelo je 12.12.2014. godine i za samo 12 dana prijavilo se već više od 400 učesnika iz 25 zemalja sveta.

"Ovo je prvi put u dosadašnjoj istoriji Beogradskog maratona da je interesovanje iz zemlje i sveta ovako veliko. Za samo 12 dana trajanja prijavljivanja za ovu manifestaciju, prijavilo se preko 400 učesnika iz 25 zemalja sa svih kontinenata. Među prijavljenim budućim učesnicima nalaze se trkači iz Rusije, Kanade, Velike Britanije, SAD, Francuske, Italije, Finske, Švajcarske, Poljske, Danske, Nemačke, Čilea, Australije, Kenije, Švedske... kao i iz svih zemalja u okruženju" - izjavio je Dejan Nikolić - direktor Beogradskog maratona.

"Posebno je važno istaći da su u pitanju učesnici koji sami plaćaju svoje troškove dolaska i boravka u Beogradu i Srbiji. Očigledno je da je Beogradski maraton kao događaj postao izuzetno privlačan, interesantan i popularan u svetu milionske trkačke populacije. To je posebno značajno kada je u pitanju turistička potrošnja u Beogradu i Srbiji, ali i stalna promocija glavnog grada i naše zemlje kao turističke destinacije u svetu." - napomenuo je Nikolić.

Što se domaćih učesnika tiče - njihovo interesovanje je čak tri puta veće nego u istom periodu prethodne, takođe rekordne godine.

"Pripreme za 28. SuisseGas Beogradski maraton koji će se održati 18. aprila 2015. daleko su odmakle i mi ćemo učiniti sve da i sledeće izdanje ovog najznačajnijeg tradicionalnog sportskog događaja u Beogradu i Srbiji u svim segmentima organizacije bude - kao i uvek do sada - još bolje od prethodnog." - rekao je Dejan Nikolić.

Prijavljivanje za 28. SuisseGas Beogradski maraton 2015. vrši se putem interneta na stranici www.bgdmarathon.org

Za sva eventualna pitanja možete se obratiti organizatoru: 011/3065720 i office@bgdmarathon.org

Datum: 26.12.2014. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...