Rekordi u najavi na 28. Beogradskom maratonu
Prijavljivanje putem interneta za 28. Beogradski maraton počelo je 12.12.2014. godine i za samo 12 dana prijavilo se već više od 400 učesnika iz 25 zemalja sveta.

"Ovo je prvi put u dosadašnjoj istoriji Beogradskog maratona da je interesovanje iz zemlje i sveta ovako veliko. Za samo 12 dana trajanja prijavljivanja za ovu manifestaciju, prijavilo se preko 400 učesnika iz 25 zemalja sa svih kontinenata. Među prijavljenim budućim učesnicima nalaze se trkači iz Rusije, Kanade, Velike Britanije, SAD, Francuske, Italije, Finske, Švajcarske, Poljske, Danske, Nemačke, Čilea, Australije, Kenije, Švedske... kao i iz svih zemalja u okruženju" - izjavio je Dejan Nikolić - direktor Beogradskog maratona.

"Posebno je važno istaći da su u pitanju učesnici koji sami plaćaju svoje troškove dolaska i boravka u Beogradu i Srbiji. Očigledno je da je Beogradski maraton kao događaj postao izuzetno privlačan, interesantan i popularan u svetu milionske trkačke populacije. To je posebno značajno kada je u pitanju turistička potrošnja u Beogradu i Srbiji, ali i stalna promocija glavnog grada i naše zemlje kao turističke destinacije u svetu." - napomenuo je Nikolić.

Što se domaćih učesnika tiče - njihovo interesovanje je čak tri puta veće nego u istom periodu prethodne, takođe rekordne godine.

"Pripreme za 28. SuisseGas Beogradski maraton koji će se održati 18. aprila 2015. daleko su odmakle i mi ćemo učiniti sve da i sledeće izdanje ovog najznačajnijeg tradicionalnog sportskog događaja u Beogradu i Srbiji u svim segmentima organizacije bude - kao i uvek do sada - još bolje od prethodnog." - rekao je Dejan Nikolić.

Prijavljivanje za 28. SuisseGas Beogradski maraton 2015. vrši se putem interneta na stranici www.bgdmarathon.org

Za sva eventualna pitanja možete se obratiti organizatoru: 011/3065720 i office@bgdmarathon.org

Datum: 26.12.2014.
Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Beogradski SuisseGas maraton 2015

POVEZANE VESTI...
+ Uniqa osiguranje uz Beogradski marato...
+ Rekordan broj učesnika prijavljen za...
+ Maratonski plamen na 28. SuisseGas Be...
+ Beogradski maraton na Beogradskom saj...
+ Pripreme za 28. SuisseGas Beogradski...
+ Počeo sa radom TRK Beogradski maraton
+ Održan Olimpijski dan u Košutnjaku
+ 21. Smoki Smokić Dečiji maraton
+ Kevin Jang promoter 27. SuisseGas Beo...
+ Aleksandar Đorđević - Hvala svima...
+ Karl Luis promoter 26. Beogradskog ma...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Beogradski maraton 2011
+ Beogradski maraton 2012
+ Beogradski maraton 2013
+ Beogradski maraton 2014
+ Beogradski SuisseGas maraton 2015

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...