Sa rukometnom loptom u zdraviju budućnost

Rukometni savez Srbije je u okviru akcije "Sa rukometnom loptom u zdraviju budućnost" podelio preko 3.000 rukometnih lopti, koje su obezbedili Rukometni savez Srbije i Internacionalna rukometna federacija. U okviru akcije svakom klubu koji je registrovan u Agenciji za privredne registre i aktivno se takmiči u okviru sistema stalnih takmičenja RSS, dodeljeno je 10 rukometnih lopti, tipa SELECT I ADIDAS.

U protekle dve godine RS Srbije sproveo je još dve ovakve akcije u okviru kojih je podeljeno preko 5.000 rukometnih lopti. Pored svega navedenog u okviru projekta "Mini rukomet u škole" RS Srbije je dodelio preko 5.000 lopti za mini rukomet svim učesnicima ovog projekta.

Sve u svemu u protekle dve godine RS Srbije je dodelio klubovima preko 13.000 lopti što  svakako predstavlja veliku pomoć klubovima u težnji da opstanu u teškim uslovima egzistencije.

Rukometnoj utakmici reprezentacija Srbije i Crne Gore koja je sinoć odigrana u hali Pionir, prisustvovali su i korisnici iz Ustanove za decu i mlade "Sremčica". Korisnici Ustanove mogli su da uživaju u sjajnoj igri naših rukometaša, a RSS je ovim gestom pokazao da je društveno-odgovorna institucija.

Korisnici Ustanove za decu i omadinu "Sremčica", bili su podrška i rukometašicama na Svetskom prvenstvu održanom prethodne godine u Srbiji.

 Datum: 31.10.2014.
Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Tri decenije od svetskog zlata u Šva...
+ Odličan okrugli sto Rukomet danas, s...
+ Održan okrugli sto na temu Rukomet,...
+ Orlići završili prvi deo priprema p...
+ Rukometašice Srbije na Svetskom prve...
+ Održan 9. turnir u rukometu na pesku...
+ U nedelju proslava 50 godina od osniv...
+ Održan Trofej Novog Sada u rukometu...
+ Rukometaši Srbije okupili se pred Is...
+ Ženska juniorska reprezentacija Srbi...
+ Održana skupština UO Rukometnog sav...
+ Bošković pozvao rukometašice za EH...
+ Aleksandar Đorđević - Hvala svima...
+ Adidas BOOST tim trčaće na Novosads...
+ 1. Svetski izazov u planinskom skejtb...
+ 5. Beogradska trka Deda Mrazeva
+ Amela Terzić na Ženskoj trci 2011

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...