x

Sa rukometnom loptom u zdraviju budućnost

Sa rukometnom loptom u zdraviju budućnost

Rukometni savez Srbije je u okviru akcije "Sa rukometnom loptom u zdraviju budućnost" podelio preko 3.000 rukometnih lopti, koje su obezbedili Rukometni savez Srbije i Internacionalna rukometna federacija. U okviru akcije svakom klubu koji je registrovan u Agenciji za privredne registre i aktivno se takmiči u okviru sistema stalnih takmičenja RSS, dodeljeno je 10 rukometnih lopti, tipa SELECT I ADIDAS.

U protekle dve godine RS Srbije sproveo je još dve ovakve akcije u okviru kojih je podeljeno preko 5.000 rukometnih lopti. Pored svega navedenog u okviru projekta "Mini rukomet u škole" RS Srbije je dodelio preko 5.000 lopti za mini rukomet svim učesnicima ovog projekta.

Sve u svemu u protekle dve godine RS Srbije je dodelio klubovima preko 13.000 lopti što  svakako predstavlja veliku pomoć klubovima u težnji da opstanu u teškim uslovima egzistencije.

Rukometnoj utakmici reprezentacija Srbije i Crne Gore koja je sinoć odigrana u hali Pionir, prisustvovali su i korisnici iz Ustanove za decu i mlade "Sremčica". Korisnici Ustanove mogli su da uživaju u sjajnoj igri naših rukometaša, a RSS je ovim gestom pokazao da je društveno-odgovorna institucija.

Korisnici Ustanove za decu i omadinu "Sremčica", bili su podrška i rukometašicama na Svetskom prvenstvu održanom prethodne godine u Srbiji.

 Datum: 31.10.2014. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...