Boćanje za sve u Beogradu

 
 

U ponedeljak, 27. oktobra, u 12 časova, u Osmoj beogradskoj gimnaziji (Grčića Milenka 71, Voždovac) član Gradskog veća Dragomir Petronijević prisustvovaće takmičenju.

Takmičenje organizuje Udruženje "Sve je moguće" u saradnji sa opštinom Voždovac, povodom Dana oslobođenja Beograda, a učesnici su i osobe sa i bez invaliditeta, iz Beograda i cele Srbije.

Udruženje "Sve je moguće" je prvo i jedino koje na tako očiglednim primerima pokazuje i potvrđuje da ne postoje razlike u mogućnostima, ali da postoji potreba i obaveza da se stvaraju jednaki uslovi za sve.

Udruženje "Sve je moguće" prvo je  organizovalo Trejl-orijentiring, Boćanje za osobe sa invaliditetom u Srbji,  ,,Igre bez granica" za osobe sa i bez invaliditeta, omogućili da boćanje za osobe sa invaliditetom (paraolimpijska disciplina), bude dostupno i u Srbiji. Prvi iz Srbije učestvovali su na međunarodnom takmičenju Malmo-open/Švedska, od 2009. godine i do sada su osvojili 12 zlatnih, 17 bronzanih i 6 srebrnih medalja.

Takmičenju će  prisustvovati i ambasador Velike Britanije Denis Kif sa suprugom

Datum: 27.10.2014. Autor: Biljana Bogdanović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...