Promocija badmintona u Petrovcu na Mlavi

 
 
      
U sredu, 8. oktobra 2014, u Petrovcu na Mlavi u organizaciji Badminton saveza Srbije i novog člana naše organizacije Petrvovačkog sportskog kluba organizovana je promocija našeg sporta kojoj su pristustvovali brojni sportski poslenici iz ovog grada, treneri i predsednik tamošnjeg kluba, sadašnji i neki budući badmintoci i badmintonke.

U delegaciji Badminton saveza Srbije bili su predsednik Upravnog odbora BASS Radomir Jovović, glavni trener badminton reprezentacija Milan Barbir i reprezentativci Ilija Pavlović, Miodrag Kaličanin, braća Petrovići, Borko i Dragoslav. Naši reprezentativci su na najbolji način u prelepoj atmosferi Sportskog centra koji nosi ime Dragutina Tomaševića, prvog srpskog olimpijca koji se takmičio pod zastavom Kraljevine Srbije na Olimpijskim igrama u Stokholmu 1912, predstavili sve čari ovog olimpijskog sporta. Deca različitih uzrasta sa ushićenjem su pratila dešavanja na terenu i sa nestrpljenjem su čekala da uzmu reket u ruke i da se oprobaju u "duelima" sa državnim reprezentativcima.

Promociju je uveličalo i prisustvo značajnih sportskih poslenika iz Petrovca na Mlavi predsednika Sportskog saveza Opštine Dragana Martinkovića, direktora Direkcije za omladinu i sport Vladimira Stokića, direktora Sportskog centra "Dragutin Tomašević" Ivana Sokolovića, koji su uz trenere Petrovačkog sportskog kluba Marka Vasića i Ivana Milivojevića i predsednika ovog kluba Dejana Rajića pružali veliku podršku ovoj akciji.

"Prezadovoljan sam kako je protekla promocija badmintona u našem gradu. Zahvaljujem se Badminton savez Srbije koji se maksimalno potrudio da ceo događaj protekne na najvišem nivou, a posebno smo srećni zbog činjenice da su deca imala priliku da na delu vide državne reprezentativce. Popularizacija badmintona u Petrovcu na Mlavi je naš veliki cilj a ovakve akcije su jedan od najboljih načina da ga ispunimo", kazao je Dejan Rajić, prvi čovek Petrovačkog sportskog kluba.

Vlada Republike Srbije - Ministarstvo omladine i sporta obezbeđivanjem neophodnih finansijskih sredstava doprinelo je u značajnoj meri promociji badmintona u Petrvcu na Mlavi.


Datum: 10.10.2014. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...