Rukometni savez Srbije na Sajmu sporta

 
 
Rukometni savez Srbije će učestvovati na ovogodišnjem Sajmu sporta, koji se održava na Beogradskom sajmu u hali 2, od 27. do 29 novembra. Ulaz na sajam je besplatan.

Rukometni savez Srbije se nalazi u hali 2, nivo B, štand broj 1. Zainteresovani posetioci moći će da saznaju više o rukometu, da se fotografišu sa medaljama i peharima naših selekcija, kao i da na delu "Aktivacija i borilišta", u petak od 14,15 sati prisustvuju prezentaciji rukometne igre i mini rukometa. Vaša deca mogu i da se oprobaju u mini rukometu na istom mestu.

III međunarodni sajam sporta, pod nazivom "Sportska strana Srbije" u organizaciji Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije, osmišljen je da promoviše sport, okupi sve predstavnike državnih institucija i udruženja, sportske saveze, fakultete za sport, sportske komitete na jednom mestu, kako bi zainteresovani posetioci mogli da saznaju više o sportu, o uspesima naših reprezentacija, prisustvuju prezentacijama sportova, kao i da posete štandove sportskih Saveza.

Rukometni savez Srbije poziva sve zainteresovane ljubitelje sporta da dođu na sajam i detaljnije se upoznaju sa rukometom. Pozivaju se i svi roditelji čija deca ne treniraju rukomet, da ih upišu u neki od 340 rukometnih klubova, koliko ih je aktivno na teritoriji Srbije.

 


Datum: 21.11.2014. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...