x

Rukometni savez Srbije na Sajmu sporta

Rukometni savez Srbije na Sajmu sporta
Rukometni savez Srbije će učestvovati na ovogodišnjem Sajmu sporta, koji se održava na Beogradskom sajmu u hali 2, od 27. do 29 novembra. Ulaz na sajam je besplatan.

Rukometni savez Srbije se nalazi u hali 2, nivo B, štand broj 1. Zainteresovani posetioci moći će da saznaju više o rukometu, da se fotografišu sa medaljama i peharima naših selekcija, kao i da na delu "Aktivacija i borilišta", u petak od 14,15 sati prisustvuju prezentaciji rukometne igre i mini rukometa. Vaša deca mogu i da se oprobaju u mini rukometu na istom mestu.

III međunarodni sajam sporta, pod nazivom "Sportska strana Srbije" u organizaciji Ministarstva omladine i sporta i Sportskog saveza Srbije, osmišljen je da promoviše sport, okupi sve predstavnike državnih institucija i udruženja, sportske saveze, fakultete za sport, sportske komitete na jednom mestu, kako bi zainteresovani posetioci mogli da saznaju više o sportu, o uspesima naših reprezentacija, prisustvuju prezentacijama sportova, kao i da posete štandove sportskih Saveza.

Rukometni savez Srbije poziva sve zainteresovane ljubitelje sporta da dođu na sajam i detaljnije se upoznaju sa rukometom. Pozivaju se i svi roditelji čija deca ne treniraju rukomet, da ih upišu u neki od 340 rukometnih klubova, koliko ih je aktivno na teritoriji Srbije.

 


Datum: 21.11.2014. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...