Rekreativci u slavu Artura Eša

 
 

Teniska akademija Tipsarević ugostiće teniske zaljubljenike u “beli sport“  i aktivno pridružiti Danu borbe protiv AIDS-a. Rekreativci oba pola okupljeni oko udruženja "Rekreativo“  imaće priliku da se bore za trofej "Jazas rekreativo kupa 2014.“, u nedelju 30.novembra sa početkom u 10 časova, na kome će domaćini pored atraktivnih mečeva pružiti prisutnima niz edukativnih predavanja o bolesti od koje je umro i legendarni Artur Eš.

Takmičenje pokraj Studenstskog grada biće prava prilika da se promoviše ideja "Rekreativa“.

- Turnir na akademiji Janka Tipsarevića je samo prvo od 30 - ak takmičenja koje "Rekreativo“  planirana da organizuje do kraja 2015. godine. Armija rekreativaca do sada nije imala priliku da učestvuje na mnogo turnira, a mi kao udruženje želimo da im pružimo tretman kao da su  profesionalci. Imamo veliki broj prijava za članstvo i drago nam je što su nas Beograđani shvatili kao oazu za takmičenje, druženja, putovanja,... - jasan je sekretar "Rekreativa“ Jovan Stefanović.

Mlada organizacija želi da status rekreativaca bude mnogo bolji na teniskoj mapi Srbije.

- U Beogradu postoji armija zaljubljenika u "beli sport“ koji žele da igraju turnire i ligaška takmičenja ali nisu imali priliku za to, mada se godinama bave tenisom. Kroz takmičenja želimo da podignemo masovnost rekreativnog tenisa i svim klubovima donesemo finansijski benefit. Samo tako možemo stvoriti klimu i materijalnu sigurnost, koja kasnije iznedriti teniske profesionalce... - rekao je Stefanović.

Informacije o turniru "Jazas rekreativo kup 2014.“ možete dobiti na email adresi www.tenisrekreativo.com ili na broj telefona 064 222 46 49.

 Datum: 24.11.2014. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...