x

Rekreativci u slavu Artura Eša

 Rekreativci u slavu Artura Eša

Teniska akademija Tipsarević ugostiće teniske zaljubljenike u “beli sport“  i aktivno pridružiti Danu borbe protiv AIDS-a. Rekreativci oba pola okupljeni oko udruženja "Rekreativo“  imaće priliku da se bore za trofej "Jazas rekreativo kupa 2014.“, u nedelju 30.novembra sa početkom u 10 časova, na kome će domaćini pored atraktivnih mečeva pružiti prisutnima niz edukativnih predavanja o bolesti od koje je umro i legendarni Artur Eš.

Takmičenje pokraj Studenstskog grada biće prava prilika da se promoviše ideja "Rekreativa“.

- Turnir na akademiji Janka Tipsarevića je samo prvo od 30 - ak takmičenja koje "Rekreativo“  planirana da organizuje do kraja 2015. godine. Armija rekreativaca do sada nije imala priliku da učestvuje na mnogo turnira, a mi kao udruženje želimo da im pružimo tretman kao da su  profesionalci. Imamo veliki broj prijava za članstvo i drago nam je što su nas Beograđani shvatili kao oazu za takmičenje, druženja, putovanja,... - jasan je sekretar "Rekreativa“ Jovan Stefanović.

Mlada organizacija želi da status rekreativaca bude mnogo bolji na teniskoj mapi Srbije.

- U Beogradu postoji armija zaljubljenika u "beli sport“ koji žele da igraju turnire i ligaška takmičenja ali nisu imali priliku za to, mada se godinama bave tenisom. Kroz takmičenja želimo da podignemo masovnost rekreativnog tenisa i svim klubovima donesemo finansijski benefit. Samo tako možemo stvoriti klimu i materijalnu sigurnost, koja kasnije iznedriti teniske profesionalce... - rekao je Stefanović.

Informacije o turniru "Jazas rekreativo kup 2014.“ možete dobiti na email adresi www.tenisrekreativo.com ili na broj telefona 064 222 46 49.

 Datum: 24.11.2014. Autor: N/A N/A

PROČITAJTE JOŠ...