Još jedno priznanje stiže srpskom rukometu

 
 

Rukometnom savezu Srbije stiglo je još jedno priznanje od IHF-a. Svetska rukometna federacija  je uputila poziv predsedniku Rukometnog saveza Srbije, Velimiru Marjanoviću da prisustvuje III IHF sastanku vodećih federacija, 31. januara 2015. godine u Dohi. Sastanak će se održati u okviru Svetskog prvenstva u rukometu za muškarce u Kataru (15. januar - 01. februar 2015. godine).

IHF je izrazio želju da i ovaj sastanak bude uspešan kao i prethodni, 2010. i 2012. godine, kao i da se iznesu mišljenja i pogledi svih zainteresovanih strana koje su uključene sastanku.

Predsednik IHF-a, Hasan Mustafa, pozivnicu za sastanak uputio je vodećim rukometnim Savezima, među kojima se nalazi i Rukometni savez Srbije. Pored našeg Saveza, u Dohu su pozvani i predstavnici rukometnih saveza Hrvatske, Danske, Španije, Francuske, Nemačke, Mađarske, Islanda, Norveške, Poljske, Rumunije, Rusije i Švedske.

Poziv koji je stigao na adresu RSS, još jedna je potvrda koliko se Savez Srbije ceni u svetu rukometa, i dokaz da je Rukometni savez Srbije deo vodećih rukometnih saveza.


Datum: 24.11.2014. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...