x

Još jedno priznanje stiže srpskom rukometu

Još jedno priznanje stiže srpskom rukometu

Rukometnom savezu Srbije stiglo je još jedno priznanje od IHF-a. Svetska rukometna federacija  je uputila poziv predsedniku Rukometnog saveza Srbije, Velimiru Marjanoviću da prisustvuje III IHF sastanku vodećih federacija, 31. januara 2015. godine u Dohi. Sastanak će se održati u okviru Svetskog prvenstva u rukometu za muškarce u Kataru (15. januar - 01. februar 2015. godine).

IHF je izrazio želju da i ovaj sastanak bude uspešan kao i prethodni, 2010. i 2012. godine, kao i da se iznesu mišljenja i pogledi svih zainteresovanih strana koje su uključene sastanku.

Predsednik IHF-a, Hasan Mustafa, pozivnicu za sastanak uputio je vodećim rukometnim Savezima, među kojima se nalazi i Rukometni savez Srbije. Pored našeg Saveza, u Dohu su pozvani i predstavnici rukometnih saveza Hrvatske, Danske, Španije, Francuske, Nemačke, Mađarske, Islanda, Norveške, Poljske, Rumunije, Rusije i Švedske.

Poziv koji je stigao na adresu RSS, još jedna je potvrda koliko se Savez Srbije ceni u svetu rukometa, i dokaz da je Rukometni savez Srbije deo vodećih rukometnih saveza.


Datum: 24.11.2014. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...