Počinje sa radom TRK Beogradski maraton

Po uzoru na velike svetske maratone, porodici kojoj pripada i Beogradski maraton, u Beogradu od 1. februara 2015. godine počinje sa radom Trkačkо-rekreativni klub Beogradski maraton (skraćeno TRK “Beogradski maraton”). 

Želja organizatora Beogradskog maratona je da novi atletski klub bude svojevrstan izvor informisanja i stručne pomoći za sve zainteresovane osobe koje se na rekreativnoj osnovi bave trčanjem.

Osnovna misija kluba je da prati savremene trendove i tendencije razvoja trčanja u svetu i da u okviru svojih mogućnosti zadovoljava raznovrsne sportske, zdravstvene, turističke i druge potrebe svojih članova.

Usluge koje će klub pružati su:
  • posredovanje u sprovođenju zdravstvenih pregleda i kontroli zdravstvenog stanja
  • informacije o kalendaru trka i organizovanje grupnih i  pojedinačnih nastupa na trkama u Srbiji i u drugim zemljama
  • izrada pojedinačnih i grupnih planova i programa trčanja
  • organizovanje zajedničkih treninga
  • sprovođenje programa edukacije po najznačajnijim temama iz oblasti trčanja: kontrola zdravstvenog stanja, ishrana, izrada plana i programa trčanja, organizacija i metodika treninga, tehnika trčanja, vođenje Dnevnika trčanja, izbor opreme za trčanje, oporavak posle treninga i trka…
  • organizovanje stručnih skupova i radionica za sve kategorije stanovništva o najvažnijim temama iz domena rada kluba
TRK “Beogradski maraton” će pružati besplatne usluge do održavanja 28. SuisseGas Beogradskog maratona (18. april 2015.), a od 01. maja 2015. će početi sa prijemom i registrovanjem svojih stalnih članova.

O svim drugim detaljima i daljim aktivnostima TRK “Beogradski maraton” građanstvo i svi zainteresovani biće redovno informisani.
Datum: 23.01.2015. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...