Adidas BOOST tim trčaće na Novosadskom polumaratonu

 
 

U okviru tradicionalnog Novosadskog polumaratona, koji će se 24. marta održati u Novom Sadu, nastupiće BOOST tim koji će trčati u najnovijim adidas Energy boost patikama. Ovu ekipu predvodi državni prvak u maratonu Ivan Miškeljin, a pored našeg najuspešnijeg maratonca trčaće i treneri iz fitnes centra Carpe Diem, Miroslav Babić, Dragan Miljković i Mirko Agatonović. BOOST tim, uz pomoć revolucionarnih patika, ispitaće granice svojih mogućnosti i pokušaće da ostvari svoj najbolji rezultat.

BOOST tim isprobaće revolucionarne prednosti Energy boost patike po prvi put na ovako velikom atletskom takmičenju. Ivan Miškeljin i treneri iz fitness centra Carpe Diem vredno treniraju kako bi se što bolje pripremili za njima veoma važnu trku, a adidas ih podržava u njihovoj istrajnosti da se u najboljem svetlu pokažu na polumaratonu.

"Treniram devet sati nedeljno i radim na unapređenju svojih performansi, kako bi ostvario svoj cilj i oborio lični rekord. adidas Energy boost nam daje dodatnu energiju i verujemo da ćemo uz pomoć ove revolucionarne patike postići maksimalne rezultate" izjavio je Ivan Miškeljin državni prvak u maratonu.

adidas je nedavno lansirao Energy boost patiku za trčanje, sa revolucionarnim BOOST penastim jastučićima u đonu, koji pružaju neprevaziđen doživljaj dodatne energije tokom trčanja. Energy Boost patike imaju specijalan spoljašnji zaštitni deo na peti koji prilikom trčanja drži stopalo u fiksiranoj poziciji i ne dozvoljava mu da klizi, čime se pruža osećaj veće stabilnosti.

Energy Boost patike mogu se kupiti u adidas brand radnjama, Sport Vision multibrand radnjama i prodavnciama ĐAK u  Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.


Datum: 18.03.2013. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...