x

Adidas BOOST tim trčaće na Novosadskom polumaratonu

Adidas BOOST tim trčaće na Novosadskom polumaratonu

U okviru tradicionalnog Novosadskog polumaratona, koji će se 24. marta održati u Novom Sadu, nastupiće BOOST tim koji će trčati u najnovijim adidas Energy boost patikama. Ovu ekipu predvodi državni prvak u maratonu Ivan Miškeljin, a pored našeg najuspešnijeg maratonca trčaće i treneri iz fitnes centra Carpe Diem, Miroslav Babić, Dragan Miljković i Mirko Agatonović. BOOST tim, uz pomoć revolucionarnih patika, ispitaće granice svojih mogućnosti i pokušaće da ostvari svoj najbolji rezultat.

BOOST tim isprobaće revolucionarne prednosti Energy boost patike po prvi put na ovako velikom atletskom takmičenju. Ivan Miškeljin i treneri iz fitness centra Carpe Diem vredno treniraju kako bi se što bolje pripremili za njima veoma važnu trku, a adidas ih podržava u njihovoj istrajnosti da se u najboljem svetlu pokažu na polumaratonu.

"Treniram devet sati nedeljno i radim na unapređenju svojih performansi, kako bi ostvario svoj cilj i oborio lični rekord. adidas Energy boost nam daje dodatnu energiju i verujemo da ćemo uz pomoć ove revolucionarne patike postići maksimalne rezultate" izjavio je Ivan Miškeljin državni prvak u maratonu.

adidas je nedavno lansirao Energy boost patiku za trčanje, sa revolucionarnim BOOST penastim jastučićima u đonu, koji pružaju neprevaziđen doživljaj dodatne energije tokom trčanja. Energy Boost patike imaju specijalan spoljašnji zaštitni deo na peti koji prilikom trčanja drži stopalo u fiksiranoj poziciji i ne dozvoljava mu da klizi, čime se pruža osećaj veće stabilnosti.

Energy Boost patike mogu se kupiti u adidas brand radnjama, Sport Vision multibrand radnjama i prodavnciama ĐAK u  Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu.


Datum: 18.03.2013. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...