Adidas bira trkački tim za 2015.
Nova trkačka sezona počinje u martu, a u toku je uzbudljiva online trka – trka za mesto u adidas timu! 

Potraga za mladim, energičnim ljudima kojima je trčanje strast i svakodnevnica,  je počela! Svi aktivni trkači od 18 do 30 godina mogu da se kandiduju putem online formulara na www.adidasrunningteam.rs i tako učestvuju u borbi za mesto u timu. Odabrana ekipa biće u prilici da pod zastavom adidas tima istrči brojne maratone i trke širom zemlje, ali i najpopularnije polumaratone u Evropi. 

Tokom cele godine predstavnici ove grupe trkača nosiće najnovije tehnološke inovacije u svetu trčanja i tako dobiti najbolju podršku na stazi - boost patike, opremu iz climacool i climaheat linije.

Traže se mladi, neustrašivi, željni izazova i neosvojenih kilometara. Novi running ambasadori treba da imaju snage i hrabrosti da budu prvi na startu, ali i cilju, da bodre svoj tim i pruže mu podršku. 

Svi koji se prijave za ovu uzbudljivu „trku“ dobiće na adidas sajtu svoj jedinstveni profil koji će moći da podele na društvenim mrežama i tako pozovu prijatelje da ih podrže. Takmičari sa najviše online glasova imaće i veće šanse da postanu deo ove trkačke elite koja u 2015. godini donosi novu energiju na trkačke staze Srbije i regiona.
Datum: 03.02.2015.
Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Ultra Boost konačno u Srbiji
+ Trkački izazovi se nastavljaju
+ Ivan Miškeljin treći put državni p...
+ Veliko interesovanje svetskih medija...
+ Državni prvak u maratonu daje savete...
+ Održana druga trka adidas BOOST Belg...
+ Najnovija adidas Supercolor kolekcija...
+ Uskoro počinje druga BOOST Belgrade...
+ Osvojena prva BOOST Belgrade trka
+ Trkači osvajaju ulice Beograda
+ Rekordni broj trkača iz Srbije na po...
+ Najbolji se ne boje hejta
+ Inspiracija mladim sportistima u novo...
+ Počeo sa radom TRK Beogradski maraton
+ Adidas predstavio najnovije climacool...
+ Adidas RUN & FUN tim zajedno trčao B...
+ Adidas BOOST tim istrčao Novosadski...
+ Adidas BOOST tim trčaće na Novosads...
+ Adidas u Srbiji predstavio revolucion...

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...