x

Adidas bira trkački tim za 2015.

Adidas bira trkački tim za 2015.
Nova trkačka sezona počinje u martu, a u toku je uzbudljiva online trka – trka za mesto u adidas timu! 

Potraga za mladim, energičnim ljudima kojima je trčanje strast i svakodnevnica,  je počela! Svi aktivni trkači od 18 do 30 godina mogu da se kandiduju putem online formulara na www.adidasrunningteam.rs i tako učestvuju u borbi za mesto u timu. Odabrana ekipa biće u prilici da pod zastavom adidas tima istrči brojne maratone i trke širom zemlje, ali i najpopularnije polumaratone u Evropi. 

Tokom cele godine predstavnici ove grupe trkača nosiće najnovije tehnološke inovacije u svetu trčanja i tako dobiti najbolju podršku na stazi - boost patike, opremu iz climacool i climaheat linije.

Traže se mladi, neustrašivi, željni izazova i neosvojenih kilometara. Novi running ambasadori treba da imaju snage i hrabrosti da budu prvi na startu, ali i cilju, da bodre svoj tim i pruže mu podršku. 

Svi koji se prijave za ovu uzbudljivu „trku“ dobiće na adidas sajtu svoj jedinstveni profil koji će moći da podele na društvenim mrežama i tako pozovu prijatelje da ih podrže. Takmičari sa najviše online glasova imaće i veće šanse da postanu deo ove trkačke elite koja u 2015. godini donosi novu energiju na trkačke staze Srbije i regiona.
Datum: 03.02.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...