x

Trkači osvajaju ulice Beograda

Trkači osvajaju ulice Beograda
Sezona trka u Srbije je počela, a adidas vas ove godine vodi u osvajanje ulica Beograda! Uz mnogo dobre zabave i pozitivne energije počinju „BOOST BELGRADE“ gradske trke urbanih trkača. 

Već u subotu, 14. marta ljubitelje trčanja očekuje prva od ukupno četiri „BOOST BELGRADE“  trke koje će se održati u 2015. godini. 

Uzbudljiva trkačka avantura počinje u 11 časova, a start i cilj trke biće kod Beton Hale. Trka je otvorena i besplatna za sve trkače koji će ovom prilikom trčati deonicu do Marine Dorćol i nazad. 

Broj učesnika nije ograničen, a svi koji budu želeli da trče dobiće startne brojeve. Prijavljivanje za trku je počelo, dovoljno je popuniti online formular na sajtu www.adidasrunningteam.rs.  Preuzimanje startnih brojeva biće moguće na dan trke najkasnije do 10.30 časova. 

Nove trke obogatiće kalendar trkačkih manifestacija u Beogradu i doneće nova iskustva i izazove za sve ljubitelje ovog vida rekreacije, a za one najistrajnije adidas sprema i vredne nagrade.  

Svaka #boostbelgrade trka biće priča za sebe, zato će svaka biti u znaku određene boje. Svi koji budu učestvovali u ovim trkama dobiće narukvicu u boji trke, kao simbol još jednog trkačkog uspeha. Kroz specijalnu adidas lutriju nakon svake #boostbelgrade trke adidas će nagraditi neke od srećnih trkača, a svi koji sakupe narukvice sa sve 4 #boostbelgradetrke , a potom učestvuju u „adidas Open run“ trci, osvojiće adidas poklon iznenađenja. 

Mnogo razloga da se prijavite i osvojite neku od ulica Beograda.

Vidimo se na stazi!
Datum: 06.03.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...