Adidas Open run 2015

Autor fotografije: Antonio Ahel

Velika adidas Open Run trka održaće se u subotu, 3. oktobra na Adi Ciganliji, čime je Beograd i ove godine stao u rang velikih svetskih metropola u kojima se tradicionalno održavaju otvorene trke. Trka adidas Open Run se održava drugu godinu zaredom, trči se 7,700 km oko Savskog jezera, zagrevanje je u 10.30, a trka počinje u 11 časova!


Učešće je besplatno, ali takmičari moraju nositi startni broj. Svi koji se prijave za trku preko sajta adidasrunningteam.rs startni broj mogu preuzeti na dan trke, na info pultu, a oni koji se za trku prijave direktno u adidas radnjama u TC Ušće i TC Delta City startne brojeve mogu preuzeti odmah. Kao i prošle godine, biće omogućeno učešće i maloletnim osobama, uz saglasnost roditelja.

Pobednici trke u muškoj i ženskoj konkurenciji osvajaju vaučere u vrednosti od 500 evra za kupovinu adidas atletske opreme, a drugoplasirani i trećeplasirani takmičari osvajaju adidas Boost patike.


Već nekoliko godina se kontinuirano podržava trkačka zajednica i slavi trčanje u organizaciji brenda adidas. U proteklom periodu okupljena je trkačka zajednica sa preko 1000 članova - adidas Running Team, uz školu trčanja i zajednička učešća na maratonima širom Srbije; organizovane su Boost Belgrade trke na različitim urbanim lokacijama Beograda, a kao vrhunac trkačke sezone drugu godinu zaredom održava se otvorena trka - adidas Open Run na Adi Ciganliji.


Autor: Cvijeta Radović Održavanje: od 03.10.2015. do 03.10.2015.

FOTO GALERIJA

Ostale fotografije iz galerije:
Adidas Open run 2015

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora:
Kompanija Adidas; Đak sport
Mesto:
Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt: nije dostupno
Facebook: nije dostupno
Twitter: nije dostupno

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...