x

Adidas Open run 2015

Adidas Open run 2015 Autor fotografije: Antonio Ahel

Velika adidas Open Run trka održaće se u subotu, 3. oktobra na Adi Ciganliji, čime je Beograd i ove godine stao u rang velikih svetskih metropola u kojima se tradicionalno održavaju otvorene trke. Trka adidas Open Run se održava drugu godinu zaredom, trči se 7,700 km oko Savskog jezera, zagrevanje je u 10.30, a trka počinje u 11 časova!


Učešće je besplatno, ali takmičari moraju nositi startni broj. Svi koji se prijave za trku preko sajta adidasrunningteam.rs startni broj mogu preuzeti na dan trke, na info pultu, a oni koji se za trku prijave direktno u adidas radnjama u TC Ušće i TC Delta City startne brojeve mogu preuzeti odmah. Kao i prošle godine, biće omogućeno učešće i maloletnim osobama, uz saglasnost roditelja.

Pobednici trke u muškoj i ženskoj konkurenciji osvajaju vaučere u vrednosti od 500 evra za kupovinu adidas atletske opreme, a drugoplasirani i trećeplasirani takmičari osvajaju adidas Boost patike.


Već nekoliko godina se kontinuirano podržava trkačka zajednica i slavi trčanje u organizaciji brenda adidas. U proteklom periodu okupljena je trkačka zajednica sa preko 1000 članova - adidas Running Team, uz školu trčanja i zajednička učešća na maratonima širom Srbije; organizovane su Boost Belgrade trke na različitim urbanim lokacijama Beograda, a kao vrhunac trkačke sezone drugu godinu zaredom održava se otvorena trka - adidas Open Run na Adi Ciganliji.


Autor: Cvijeta Radović Održavanje: od 03.10.2015. do 03.10.2015.

PODACI O ORGANIZATORU

Naziv Organizatora: Kompanija Adidas; Đak sport
Mesto: Beograd
Adresa:
Kontakt tel. #1:
Kontakt tel. #2:
Faks:
Mobilni telefon:
E-Mail adresa:
Web sajt:
Facebook:
Twitter:
Instagram:

PROČITAJTE JOŠ...