Najsrećniji dan u Beogradu - trka Deda Mrazeva
Pod pokroviteljstvom Skupštine Grada Beograda i Gradskog Sekretarijata za sport i omladinu, a u okviru programa obeležavanja gradske Nove godine u nedelju 27.12.2015. godine biće održana tradicionalna osma po redu “Beogradska trka Deda Mrazeva”. Bela staza Deda Mraza, kojom će trčati ili šetati preko 3000 naših Deda Mrazeva i Baba Mrazica je ulica Kralja Milana. Centralno mesto manifestacije je plato kod Terazijske česme.

Prateći muzičko-zabavni program na centralnoj bini počinje u 11:00 h kada će se otvoriti i punktovi za preuzimanje kostima i kapica. U programu će nastupiti poznati umetnici kao i veliki broj javnih ličnosti iz sveta kulture i sporta. Start Beogradske trke Deda Mrazeva je u 13:00 časova. Startna-Ciljna kapija se nalazi pored Terazijskog platoa.

Kao i predhodnih godina Trka Deda Mrazeva je humanitarnog karaktera. Ove godine prikupljamo novčana sredstva za decu sa cerebralnom paralizom. Humanitarna akcija se odvija u saradnj sa Specijalnom bolnicom za cerebralnu paralizu razvojnu neurologiju.

Pod sloganom „Deda Mrazevi daruju život“ u saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije organizujemo akciju dobrovoljnog davanja krvi. Vozilo instituta će biti postavljeno na platou ispred Hotela Balkan od 10:00 do 14:00 časova.

Svi učesnici trke će na poklon dobiti Sertifikat o učešću.

Organizatori trke su  Fondacija Natalis i Sportski savez Rakovice

Datum: 19.12.2015.
Autor: Olivera K. Dragićević

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANI DOGAĐAJI...
+ Beogradska trka Deda Mrazeva 2015

POVEZANE VESTI...
+ Uručeni trofeji OKS
+ Trkački izazovi se nastavljaju
+ Trkači osvajaju ulice Beograda
+ 5. Beogradska trka Deda Mrazeva
+ Adidas predstavio najlakšu patiku za...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...
+ Beogradska trka Deda Mrazeva 2011
+ Beogradska trka Deda Mrazeva 2012
+ Beogradska trka Deda Mrazeva 2013
+ Beogradska trka Deda Mrazeva 2014

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...