BetWinner

Osvojena prva BOOST Belgrade trka

Proteklog vikenda više od 400 ljubitelja trčanja istrčalo je prvu „BOOST BELGRADE“ trku u Beogradu.

Iako je vreme bilo oblačno i vlažno, trkači su pristizali sa svih strana, pojedinačno ili u grupi, zagrevali se i pripremali kako bi izvukli svoj maksimum za predstojeću trku. Deonicu od Beton Hale do Marine Dorćol i nazad trčali su i mladi i stariji, i profesionalci i rekreativci. Najbrži je bio Nikola Jevtić iz adidas Running team-a, koji je 5,3 km istrčao za 19 minuta i 13 sekundi. Nakon trke izvučen je i srećni startni broj, koji je ovom prilikom nosio Zarije Milanović i osvojio adidas boost patike za trčanje.

-Trčim od 2010. godine i iza sebe imam 120 istrčanih maratona. Samo u prošloj godini čak 55 čime sam postao državni, balkanski i evropski rekorder. Sve maratone sam istrčao u adidas boost patikama, jer su mi najudobnije, zato je pravo zadovoljstvo dobiti ovakav poklon učešćem u novoj trci – izjavio je Milanović koji planira i ove godine da istrči što više maratona.

Proteklog vikenda održana je prva od ukupno četiri „Booste Belgrade“ trke koje će se održati u ovoj godini i na kraju završiti velikom „adidas Open Run“ trkom. Svaka trka biće na drugoj lokaciji Beograda i biće u znaku određene boje. Svi koji istrče trku dobiće narukvicu u boji trke, kao simbol još jednog trkačkog uspeha.
 
Kroz kviz-lutriju nakon svake „Boost Belgrade“ trke adidas će nagraditi srećnog trkača, a svi koji sakupe narukvice sa sve 4 #boostbelgrade trke, a potom istrče i „adidas Open run“ trku, osvojiće adidas poklon iznenađenja. 

Nove trke obogatiće kalendar trkačkih manifestacija u Beogradu i omogućiti svim strastvenim trkačima da testiraju sebe i još bolje se pripreme za nove maratone u Srbiji i regionu.
Datum: 17.03.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...