x

Počinje upis u adidas školu trčanja

Počinje upis u adidas školu trčanja

Počinju pripreme za novu sezonu maratona i polumaratona, a adidas poziva sve ljubitelje trčanja da upišu zimski semestar ADIDAS ŠKOLE TRČANJA kako bi se na vreme i uz profesionalnu podršku pripremili za najveći trkački izazov u 2016. godini – Beogradski maraton!


Upis u školu trčanja zakazan je za 5. decembar u 11 časova u klubu Ben Akiba, Braće Krsmanovića 6.  Zimski semestar podrazumeva petomesečni trening program u okviru koga će trkači imati 56 treninga, na različitim lokacijama Beograda i rad sa profesionalnim trenerima.


Trkačima će biti na raspolaganju tri termina nedeljno: ponedeljkom i sredom, od 18:00 do 19:20, na lokaciji Ušće, Brankov most (SportActive sportski centar – topla sala sa podnim grejanjem) i subotom, od 11:00 do 12:20, na Adi Ciganliji  (okupljanje kod Kluba Šuma).  Kao i ranijih godina adidas je za svaku lokaciju obezbedio prostor za presvlačenje i čuvanje stvari.


adidas škola trčanja ima za cilj da početnicima koji vole trčanje olakša proces ulaska u svet trčanja, a svima ostalima pruži motivaciju i stručnu podršku kako bi se što bolje pripremili za nove trkačke izazove. Osim profesionalno osmišljenih treninga za rekreativce i profesionalce trkači će imati testiranje fizičke kondicije na početku i na kraju programa, mesečni program rada (Trkački plan), zatvorenu Fb grupu za komunikaciju sa trenerima i članovima, konsultacije sa trenerima i savetovanje o trkačkoj opremi. U toku je povlašćena cena za sve koji upišu školu do kraja novembra ili žele da plate školarinu u dve rate do 15. februara, a više informacija o mogućnostima i programu škole moguće je pronaći na sajtu www.skolatrcanja.rs.


Već nekoliko godina adidas kontinuirano podržava trkačku zajednicu i okuplja veliki broj trkača. U sklopu škole trčanja adidas organizuje učešća na raznim maratonima u Srbiji i inostranstvu, a za sve ljubitelje trčanja organizuje besplatne i popularne gradske trke na urbanim lokacijama Beograda - Boost Belgrade! Nova sezona priprema u adidas školi trčanja donosi i novi program treninga, a uz  kontinuiran rad i profesionalne trenere moguće je osvojiti još jedan Beogradski maraton i nove Boost Belgrade trke!


Datum: 01.12.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...