Počinje upis u adidas školu trčanja

Počinju pripreme za novu sezonu maratona i polumaratona, a adidas poziva sve ljubitelje trčanja da upišu zimski semestar ADIDAS ŠKOLE TRČANJA kako bi se na vreme i uz profesionalnu podršku pripremili za najveći trkački izazov u 2016. godini – Beogradski maraton!


Upis u školu trčanja zakazan je za 5. decembar u 11 časova u klubu Ben Akiba, Braće Krsmanovića 6.  Zimski semestar podrazumeva petomesečni trening program u okviru koga će trkači imati 56 treninga, na različitim lokacijama Beograda i rad sa profesionalnim trenerima.


Trkačima će biti na raspolaganju tri termina nedeljno: ponedeljkom i sredom, od 18:00 do 19:20, na lokaciji Ušće, Brankov most (SportActive sportski centar – topla sala sa podnim grejanjem) i subotom, od 11:00 do 12:20, na Adi Ciganliji  (okupljanje kod Kluba Šuma).  Kao i ranijih godina adidas je za svaku lokaciju obezbedio prostor za presvlačenje i čuvanje stvari.


adidas škola trčanja ima za cilj da početnicima koji vole trčanje olakša proces ulaska u svet trčanja, a svima ostalima pruži motivaciju i stručnu podršku kako bi se što bolje pripremili za nove trkačke izazove. Osim profesionalno osmišljenih treninga za rekreativce i profesionalce trkači će imati testiranje fizičke kondicije na početku i na kraju programa, mesečni program rada (Trkački plan), zatvorenu Fb grupu za komunikaciju sa trenerima i članovima, konsultacije sa trenerima i savetovanje o trkačkoj opremi. U toku je povlašćena cena za sve koji upišu školu do kraja novembra ili žele da plate školarinu u dve rate do 15. februara, a više informacija o mogućnostima i programu škole moguće je pronaći na sajtu www.skolatrcanja.rs.


Već nekoliko godina adidas kontinuirano podržava trkačku zajednicu i okuplja veliki broj trkača. U sklopu škole trčanja adidas organizuje učešća na raznim maratonima u Srbiji i inostranstvu, a za sve ljubitelje trčanja organizuje besplatne i popularne gradske trke na urbanim lokacijama Beograda - Boost Belgrade! Nova sezona priprema u adidas školi trčanja donosi i novi program treninga, a uz  kontinuiran rad i profesionalne trenere moguće je osvojiti još jedan Beogradski maraton i nove Boost Belgrade trke!


Datum: 01.12.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...