Prva trka sa bojama u Srbiji - Color RUNNING

Autor fotografije: Aleksandar Dmitrović
Jedna od najpopularnijih i najuzbudljivijih tematskih trka u svetu, čija je osnovna karakteristika posipanje učesnika bojama organskog porekla, inspirisana je hindu festivalom boja HOLI kojim svake godine hiljade ljudi širom sveta obeležavaju sreću novih početaka.

Probali biste nešto drugačije? Želite da osetite malo zdravog adrenalina u prirodi uz odličnu zabavu? Onda se prijavite na prvu trku s bojama u Srbiji Color RUNNING  - zasigurno najluđu trku na kojoj ste ikada učestvovali! Budite najbrži i u društvu 499 drugih trkača 13. septembra u Hajd parku u 18:30 časova započnite trku čisti u color RUNNING beloj majici a naši volonteri će Vas po svakom pređenom kilometru zasuti najveselijim bojama tako da ćete trku od 5 kilometara završiti obojeni od glave do pete. Trka na 600m za 150 najbrže prijavljenih mališana (od 6 do 10 godina) počinje u 17:30 časova.

Za dobru zabavu pobrinuće se poznati srpski DJ duo Beatshakers koji će nas nakon trke povesti u dvočasovni najluđi color party u gradu. Savez za rekreaciju i fitnes Srbije  je kao partner ovogodišnje trke pripremio robne nagrade za najbrže kao i različite aktivnosti za sve učesnike u satima pred trku.

U sredu 15. jula počelo je prijavljivanje za učešće u trci s bojama Color RUNNING po povlašćenim cenama a trajaće do kraja avgusta. Visina kotizacije iznosi 600 dinara za uplate do 31. jula; 800 dinara za uplate do 31. avgusta i 1000 dinara za uplate do 4. septembra. Visina kotizacije za Color RUNNING dečiju trku iznosi 500 dinara za uplate do 4. septembra. Uplata kotizacija za trku se vrši putem računa RUNNING-a kod Unicreditbank br: 170-0030016763001-26 Primalac: Atletski Klub RUNNING Nušićeva 6, Beograd Naznaka: Kotizacija za učešće na trci/dečijoj trci color RUNNING za IME PREZIME.

Brojevi i startni paketi će se preuzimati u prostorijama Saveza za rekreaciju i fitnes Srbije (Bulevar Zorana Đinđića 123đ lokal br.3) od srede 2. septembra kao i 13. septembra do sat vremena pred početak dečije trke u DKC Majdan (Kozjačka 3-5). Prijave na dan trke neće biti moguće.

Promovišemo aktivan životni stil za sve!
Trka je amaterskog karaktera s ciljem da promoviše vrednosti drugarstva, motivacije i zabave. To znači da je namenjena rekreativcima i svima koji bi da probaju nešto drugačije. Ako možete da trčite ili pešačite 30 minuta, uspešno ćete završiti trku. Ukoliko želite da učestvujete, a još niste skroz spremni za trku, možete nam pomoći u organizaciji dešavanja volontirajući pre i u toku trke. Ukupno 50 volontera će biti pozvano da učestvuje u organizaciji.

Organizator trke s bojama Color RUNNING  je atletski klub RUNNING. Partneri trke su GO Savski Venac, DKC Majdan i Savez za rekreaciju i fitness Srbije.

Za više informacija kontaktirajte nas na color@running.rs ili nas pratite nas putem sajta www.running.rs ili društvenih mreža:
FB: www.facebook.com/runningserbia
Google+: https://plus.google.com/+RunningRs
Twitter: www.twitter.com/RUNNINGSerbia
Instagram: www.instagram.com/runningserbia

Datum: 19.08.2015. Autor: Milena Berić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...