Održana druga trka adidas BOOST Belgrade

Otvorena trka adidas „BOOST Belgrade“, druga po redu ove godine,  održana je u jednom od najlepših delova Beograda, u Hajd parku. To je bila prilika da brojni trkači testiraju svoju izdržljivost posebno pred Beogradski maraton. Deonicu dugu 5820 m istrčalo je  više od 500  trkača  među kojima je najbrži bio Miloš Rajičević.

Posle trke izabran je i „najsrećniji startni broj“, tako da je Radmila Bijelović osvojila najnovije adidas Boost patike.

Kalendar beogradskih trka ove godine obogaćuju 4  „BOOST Belgrade“ trke (po jedna u martu, aprilu, maju i septembru) i adidas Open Run koji će se održati u oktobru.  

Svaka „BOOST Belgrade“ trka je u znaku određene boje, a svi koji istrče do kraja i prođu kroz cilj dobijaju narukvicu u boji trke i mogućnost da kroz mini lutriju osvoje vrednu adidas nagradu. Oni koji sakupe narukvice sa sve 4 #BoostBelgrade trke, a potom učestvuju u „adidas Open run“ trci u oktobru, takođe će osvojiti adidas poklon iznenađenja.
Datum: 06.04.2015. Autor: Jasmina K Latinović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...