x

Jesen u znaku trkačke energije

Jesen u znaku trkačke energije Autor fotografije: Antonio Ahel

Počinje nova sezona trčanja, a svi koji žele da poboljšaju rezultat ili osvoje neku novu trku polako ubrzavaju tempo. Spremaju se za četvrtu #BOOST Belgrade trku, koja se održava u subotu, 12. septembra na Kalemegdanu, Donji grad sa početkom u 11 časova. Trči se pet krugova ukupne dužine 5km.


Ova trka će biti i svojevrstan test, provera kondicije za sve trkače koji se spremaju za velike trkačke događaje, kao što su maratoni u Budimpešti, Ljubljani, beogradski Open Run ili Njujorški maraton. „BOOST Belgrade“ trka je besplatna i otvorena za sve, a broj učesnika nije ograničen. Potrebno je prijaviti se putem online formulara na sajtu www.adidasrunningteam.rs jer samo tako i najsporiji trkači koji prođu kroz cilj imaju šansu da osvoje poklon. Prijava je već uveliko počela i trajaće do 11. septembra, a nakon trke biće izvučen srećni startni broj trkača koji će na poklon dobiti adidas boost patike.


„BOOST Belgrade“ trke su za kratko vreme postale popularne jer okupljaju najbolje trkačke ekipe i članove brojnih trkačkih klubova, a svako ko prođe kroz cilj osvaja narukvicu u boji trke, simboličan dokaz da su istrčali kilometre različitih lokacija Beograda. Svi koji sakupe sve 4 #boostbelgrade narukvice, i potom učestvuju u „adidas Open run“ trci (3. oktobra) osvojiće adidas poklon iznenađenje.


Datum: 02.09.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...