Veliko interesovanje za Open Run trku na Adi Ciganliji

Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

Beograd će 3. oktobra biti u pokretu, a Ada Ciganlija mesto okupljanja velikog broja pasioniranih trkača. Start najpopularnije trke  – adidas Open Run se približava, a već više od 1700 trkača je spremno za zajedničko zagrevanje u 10.30! Besplatna i otvorena trka za sve startuje u 11 časova kod restorana Jezero. I ove godine adidas Running Team ohrabruje mlađe trkače da uz saglasnot roditelja budu deo adidas Open Run događaja.

Za izazov dug 7,700 m oko Savskog jezera i obavezne startne brojeve, prijave su i dalje otvorene!  

Broj učesnika je limitiran zbog dimenzija staze. Preporuka svima da požure sa prijavom, jer je ostalo slobodno još 300 startnih brojeva, a pravo učešća imaju svi koji popune formular na sajtu adidasrunningteam.rs ili direktno u adidas radnji u TC Ušće.

Uspeh u ženskoj i muškoj konkurenciji pobedniku donosi priliku da poboljša svoj trening sa novom adidas atletskom opremom u iznosu od 500 evra. Najbrže ostvareno drugo i treće vreme u obe konkurencije biće nagrađeno adidas  Boost patikama, za napredak rezultata u narednim izazovima.

Podršku regularnosti i ispravnosti pružiće zvanične sudije Atletskog saveza Beograda.  

Brojne poznate ličnosti iz sveta kulture i sporta najavile su učešće, a njihov tim će predvoditi prvak Srbije u maratonu Ivan Miškeljin, pevačica Sara Jovanović i novinar Milan Bošković.

Try-On zona biće dostupna svim zainteresovanim učesnicima da testiraju novu Ultra Boost patiku, koja je po mišljenju mnogih najbolja trkačka patika ikada kreirana.

Kontinuirana podrška brenda adidas trkačkoj zajednici i brojne aktivnosti koje slave trčanje organizovane su u cilju promocije ovog popularnog sporta. adidas Running Team inspiriše sve veći broj trkača kroz školu trčanja, zajednička učešća na maratonima širom Srbije i organizovanjem četiri Boost Belgrade trke na urbanim lokacijama Beograda. Kruna sezone je velika otvorena trka na Adi Ciganliji!


Datum: 30.09.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

POVEZANE GALERIJE SLIKA...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...