x

Veliko interesovanje za Open Run trku na Adi Ciganliji

Veliko interesovanje za Open Run trku na Adi Ciganliji Autor fotografije: Dragan Skorić / Savremenisport.com

Beograd će 3. oktobra biti u pokretu, a Ada Ciganlija mesto okupljanja velikog broja pasioniranih trkača. Start najpopularnije trke  – adidas Open Run se približava, a već više od 1700 trkača je spremno za zajedničko zagrevanje u 10.30! Besplatna i otvorena trka za sve startuje u 11 časova kod restorana Jezero. I ove godine adidas Running Team ohrabruje mlađe trkače da uz saglasnot roditelja budu deo adidas Open Run događaja.

Za izazov dug 7,700 m oko Savskog jezera i obavezne startne brojeve, prijave su i dalje otvorene!  

Broj učesnika je limitiran zbog dimenzija staze. Preporuka svima da požure sa prijavom, jer je ostalo slobodno još 300 startnih brojeva, a pravo učešća imaju svi koji popune formular na sajtu adidasrunningteam.rs ili direktno u adidas radnji u TC Ušće.

Uspeh u ženskoj i muškoj konkurenciji pobedniku donosi priliku da poboljša svoj trening sa novom adidas atletskom opremom u iznosu od 500 evra. Najbrže ostvareno drugo i treće vreme u obe konkurencije biće nagrađeno adidas  Boost patikama, za napredak rezultata u narednim izazovima.

Podršku regularnosti i ispravnosti pružiće zvanične sudije Atletskog saveza Beograda.  

Brojne poznate ličnosti iz sveta kulture i sporta najavile su učešće, a njihov tim će predvoditi prvak Srbije u maratonu Ivan Miškeljin, pevačica Sara Jovanović i novinar Milan Bošković.

Try-On zona biće dostupna svim zainteresovanim učesnicima da testiraju novu Ultra Boost patiku, koja je po mišljenju mnogih najbolja trkačka patika ikada kreirana.

Kontinuirana podrška brenda adidas trkačkoj zajednici i brojne aktivnosti koje slave trčanje organizovane su u cilju promocije ovog popularnog sporta. adidas Running Team inspiriše sve veći broj trkača kroz školu trčanja, zajednička učešća na maratonima širom Srbije i organizovanjem četiri Boost Belgrade trke na urbanim lokacijama Beograda. Kruna sezone je velika otvorena trka na Adi Ciganliji!


Datum: 30.09.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...