Počeo sa radom TRK Beogradski maraton

Po uzoru na velike svetske maratone, porodici kojoj pripada i Beogradski maraton, u Beogradu je od 1. februara 2015. godine počeo sa radom Trkačkо-rekreativni klub Beogradski maraton (skraćeno TRK “Beogradski maraton”). 

Želja organizatora Beogradskog maratona je da novi atletski klub bude svojevrstan izvor informisanja i stručne pomoći za sve zainteresovane osobe koje se na rekreativnoj osnovi bave trčanjem.

Osnovna delatnost u prvoj fazi rada kluba, do kraja aprila ove godine, je pružanje pomoći rekreativcima koji planiraju učešće na jednoj od trka 28. Beogradskog maratona (Trka zadovoljstva na 5 km, Polumaraton i maraton) u vidu konsultacija, edukacije po relevantnim temama iz oblasti trčanja, izrade pojedinačnih i grupnih programa priprema za trku i njihovo praktično sprovođenje kroz zajedničke treninge.

Klub se nalazi u Domu omladine Beograda, ul. Makedonska br. 22 i radiće svakog radnog dana, od ponedeljka do petka, u  vremenu od 10.00 do 18.00 časova.  

Sredom od 17.00 do 19.00 časova i nedeljom od 10.00 do 12.00 časova klub će organizovati  redovna okupljanja zainteresovanih pojedinaca i grupa u sportskoj sali Društva za fizičko vaspitanje i rekreaciju “Partizan-Čukarica”, ul. Lješka br. 9 na Banovom Brdu, u funkciji zajedničkih treninga na Adi Ciganliji ili na Košutnjaku.

TRK “Beogradski maraton” će pružati besplatne usluge do održavanja 28. SuisseGas Beogradskog maratona (18. april 2015.), a od 01. maja 2015. će početi sa prijemom i registrovanjem svojih stalnih članova.

Sve informacije o radu kluba i aktivnostima zainteresovani mogu dobiti na: trk@bgdmarathon.org i na tel. 064/4010578.
Datum: 04.02.2015. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...