x

Počeo sa radom TRK Beogradski maraton

Počeo sa radom TRK Beogradski maraton
Po uzoru na velike svetske maratone, porodici kojoj pripada i Beogradski maraton, u Beogradu je od 1. februara 2015. godine počeo sa radom Trkačkо-rekreativni klub Beogradski maraton (skraćeno TRK “Beogradski maraton”). 

Želja organizatora Beogradskog maratona je da novi atletski klub bude svojevrstan izvor informisanja i stručne pomoći za sve zainteresovane osobe koje se na rekreativnoj osnovi bave trčanjem.

Osnovna delatnost u prvoj fazi rada kluba, do kraja aprila ove godine, je pružanje pomoći rekreativcima koji planiraju učešće na jednoj od trka 28. Beogradskog maratona (Trka zadovoljstva na 5 km, Polumaraton i maraton) u vidu konsultacija, edukacije po relevantnim temama iz oblasti trčanja, izrade pojedinačnih i grupnih programa priprema za trku i njihovo praktično sprovođenje kroz zajedničke treninge.

Klub se nalazi u Domu omladine Beograda, ul. Makedonska br. 22 i radiće svakog radnog dana, od ponedeljka do petka, u  vremenu od 10.00 do 18.00 časova.  

Sredom od 17.00 do 19.00 časova i nedeljom od 10.00 do 12.00 časova klub će organizovati  redovna okupljanja zainteresovanih pojedinaca i grupa u sportskoj sali Društva za fizičko vaspitanje i rekreaciju “Partizan-Čukarica”, ul. Lješka br. 9 na Banovom Brdu, u funkciji zajedničkih treninga na Adi Ciganliji ili na Košutnjaku.

TRK “Beogradski maraton” će pružati besplatne usluge do održavanja 28. SuisseGas Beogradskog maratona (18. april 2015.), a od 01. maja 2015. će početi sa prijemom i registrovanjem svojih stalnih članova.

Sve informacije o radu kluba i aktivnostima zainteresovani mogu dobiti na: trk@bgdmarathon.org i na tel. 064/4010578.
Datum: 04.02.2015. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...