x

Trkački izazovi se nastavljaju

Trkački izazovi se nastavljaju
Proleće u Srbiji je u znaku brojnih trka i maratona, a uskoro počinje još jedan trkački izazov – treća adidas „BOOST Belgrade“ . U subotu, 23. maja na Savskom keju (sa novobeogradske strane) biće održana treća po redu od ukupno četiri „BOOST Belgrade“ trke u ovoj godini. Start i cilj trke biće ispod Brankovog mosta, a trčaće se jedan krug dužine 5,6 km u pravcu Gazele i nazad. Trka počinje u 11 časova.

„BOOST Belgrade“ trke su besplatne i otvorene za sve, a broj učesnika nije ograničen. Jedini uslov za ovu trkačku avanturu, u kojoj i najsporiji trkač ima šansu da osvoji vrednu nagradu, jeste prolazak kroz cilj sa startnim brojem. Zato je neophodno prijavljivanje putem online formulara na sajtu www.adidasrunningteam.rs kako bi trkači na dan trke mogli preuzeti startne brojeve. Prijava je već uveliko počela i trajaće do 22. maja, a nakon trke biće izvučen srećni startni broj trkača koji će na poklon dobiti adidas boost patike. Svi ostali imaće priliku da na licu mesta probaju i uvere se u udobnost energy boost patika koje su najtraženije među maratoncima.

„BOOST Belgrade“ trke su za kratko vreme postale popularne jer okupljaju najbolje trkačke ekipe i članove brojnih trkačkih klubova, a svaki učesnik koji prođe kroz cilj osvaja narukvicu u boji trke. Narukvice su simboličan dokaz da su trkači istrčali kilometre različitih lokacija Beograda, a svi koji sakupe sve 4 #boostbelgrade narukvice, i potom učestvuju u „adidas Open run“ trci, osvojiće adidas poklon iznenađenje. 

Mnogo dobrih razloga da istrčite još jednu „BOOST Belgrade“ trku!

Datum: 15.05.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...