Kids School of RUNNING

U saradnji sa Gradskom Opštinom Vračar i SROC Vračar, atletski klub RUNNING nastavlja sa realizacijom besplatnog rekreativnog vežbanja za decu pod nazivom “Kids School of RUNNING” koji je 2013. godine započeo u saradnji s DKC Majdan. Kids School of RUNNING program je prilagođen deci mlađeg školskog uzrasta, od 7 do 10 godina, kojoj je fizička aktivnost neophodna za pravilan razvoj motoričkih, bioloških i intelektualnih sposobnosti.

Kids School of RUNNING program realizujemo od 1. marta u SROC Vračar (Sjenička 1) i to nedeljom od 18 časova jednočasovnim treningom trčanja i motorike, i subotom od 10 časova treningom plivanja.

Časovi plivanja se sprovode u trajanju od 45 minuta na bazenu namenjenom deci ovog uzrasta i isključivo obuci (odgovarajuća temparatura vode, vazduha, odgovarajčući higijenski uslovi). Učimo da se oslobodimo straha od vode, uživamo i zabavljamo se, naučimo osnove, kao i da usavršimo svoje plivačko znanje. 

Fizičko vaspitanje je značajan deo opšteg vaspitanja. Ukoliko je dete mlađe, utoliko je i uloga fizičkog vaspitanja veća i značajnija. Razvijanje navike kod dece da se bave telesnim vežbanjem, radi čuvanja zdravlja i kao korisno ispunjavanje slobodnog vremena, stiče se u detinjstvu sistematskim i kontinuiranim bavljenjem fizičkom aktivnošću. Ujedno se i stiče sposobnost pravilnog držanja tela, veštog upravljanja istim, sticanja kretnih znanja i razvijanja motoričkih sposobnosti (snage, brzine, izdržljivosti, koordinacije, ravnoteže, gipkosti).

Želja nam je da kroz igru i druženje vannastavna fizička aktivnost postane najomiljenija dečja obaveza, a kasnije izgrađen aktivan životni stil kao obaveza koja se podrazumeva i neguje.

Za više informacija i prijave možete nas kontaktirati na: www.running.rs, +381 63 666682

Prijavni formular preuzmite na dresi https://drive.google.com/open?id=0B37i4nYfbLUOV21GZTZUenlmWTg i popunjenog nam ga pošaljite na office@running.rs

Datum: 02.03.2016. Autor: Milena Berić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...