x

Bošković pozvao rukometašice za EHF nedelju

Bošković pozvao rukometašice za EHF nedelju
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Saša Bošković objavio je spisak rukometašica na koje računa za EHF nedelju nacionalnih timova, kada će naše reprezentativke odigrati dve prijateljske utakmice sa selekcijom Slovenije, 21. i 22. marta u Zrenjaninu. Na spisku selektora Boškovića nalazi se nekoliko novih imena.

Golmani: Katarina Tomašević (FTC), Jovana Risović (Radnički), Ana Kačarević (Naisa)
Leva krila: Sanja Radosavljević (Radnički), Ivana Popović (Jagodina)
Desna krila: Maja Luković (Krim), Željka Nikolić (Budućnost), Tamara Žarković (Minakva Vojvodina)
Pivoti: Dragana Cvijić (Budućnost), Sanja Rajović (Lokomotiva), Marija Petrović (Naisa)
Bekovi: Sanja Damnjanović (Viborg), Dijana Radojević (Jagodina), Jovana Stoiljković (Nant), Andrea Lekić (Vardar), Kristina Liščević (Mec), Anđela Janjušević (Radnički), Jelena Popović (Nant), Jelena Živković (Podravka)
Rezerve: levo krilo - Timea Rabata (Knjaz Miloš), bek - Biljana Bandelier (Nica), golman - Nina Kolundžić (Minakva Vojvodina)

Rukometašice Srbije okupiće se u ponedeljak, 16. marta u hotelu IN u 13h, kada će imati i press konferenciju za medije. Trenažne dane srpske reprezentativke imaće u Zrenjanunu. Aktuelne vicešampionke sveta obe utakmice sa Slovenijom odigraće u Zrenjaninu, u „Kristalnoj dvorani“, prvu u subotu, 21. marta u 20.30 sati, a drugu u nedelju, 22. marta u 14 sati.

Ove utakmice biće poslednja provera rukometašicama pred baraž mečeve za Svetsko prvenstvo, koje će biti odigrane u junu sa selekcijom Rumunije. 

Datum: 11.03.2015. Autor: Aleksandra Adžić

PROČITAJTE JOŠ...