Orlići završili prvi deo priprema pred SP u Brazilu

Juniorska reprezentacija Srbije koja će učestvovati na Svetskom prvenstvu u Brazilu od 20. jula do 1. avgusta, uspešno je završila prvi deo priprema na Zlatiboru koje su trajale od 27. juna do 4. jula. 

Reprezentacija je bila vrhunski ugoštena u prelepom hotelu "Wai Tai" koji u sklopu svog kompleksa ima dvoranu koja zadovoljava najveće moguće kriterijume. Osoblje hotela bilo je na usluzi sva 24 sata izlazeći u susret svim zahtevima, kao i predstavnici opštine Čajetina. 

Reprezentaciju su tokom priprema obišli prvi saradnik selektora Dejana Perića, Branislav Zeljković i bivši golman, a sada trener u Kataru, Mihailo Radosavljević, dok su poslednjeg dana veliku podršku pružili kapiten seniorske reprezentacije Momir Ilić i Velimir Marjanović. 

Sada sledi pauza do ponedeljak pre podne kada počinje drugi deo priprema u Rumi. U toku tog perioda odigraće se i dve kontrolne utakmice 7. jula protiv Francuske i 11. jula protiv reprezentacije Egipta.

Datum: 05.07.2015. Autor: Jelena Garić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...