Karl Luis promoter 26. Beogradskog maratona

Beogradski maraton d.o.o. ima čast i zadovoljstvo da saopšti da je Karl Luis spreman da bude promoter 26. Beogradskog maratona 21.04.2013. godine.

Kao što je celoj našoj sportskoj javnosti poznato - Karl Luis je već bio promoter Beogradskog maratona 2006. godine.

Tadašnji gradonačelnik Nenad Bogdanović tom prilikom, izjavio je: "Ono što je najvažnije je da imamo promotera koji je dao poseban značaj Beogradskom maratonu. Beogradski maraton je postao jedan od najznačajnijih brendova Beograda, upornošću i dobrom sveukupnom organizacijom u kojoj su neposredni organizatori na izuzetno stručan način obavili svoj deo posla, a grad obezbedio logistiku da sve to može da besprekorno funkcioniše."

Maratonsku poruku iz Beograda, sa slikom Karla Luisa u cilju sa gradonačelnikom Beograda - prihvatile su i u milione domova širom sveta prosledile TV mreže CNN, BBC, EURONEWS, EUROSPORT i mnoge druge.

Beogradski maraton - simbol Srbije i Beograda i Karl Luis - sinonim za najveća ostvarenja i domete u sportu - i ove godine će u najboljem svetlu predstaviti svetu najvažniji međunarodni tradicionalni sportski događaj u našoj zemlji i privući veliku pažnju domaće i svetske sportske javnosti i medija.Datum: 06.02.2013.
Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA
Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR
Ime:
Prezime:

Tekst komentara:
POGLEDAJTE JOŠ I...
+ O nama
+ Kontakt
+ Pravna pouka
+ Uslovi korišćenja
+ Postanite saradnik
+ Često postavljana pitanja

POVEZANE VESTI...
+ Rekordi u najavi na 28. Beogradskom m...
+ Adidas u Srbiji predstavio revolucion...
+ 1. Svetski izazov u planinskom skejtb...
+ Magazin Moja planeta br. 29
+ Adidas i FK Partizan zajedno i naredn...
+ Svizajedno - 26. Beogradski maraton
+ Veliki uspeh osoba sa invaliditetom n...
+ Beogradski maraton doo je jedini i is...
+ Jovović potpredsednik Balkanske badm...
+ Sportsko druženje velemajstora Avram...
+ Saopštenje za javnost Beogradski ma...
+ Stav Beogradskog maratona doo
+ Sportsko druženje velemajstora i ša...
+ Biciklisti pozvali vozače na solidar...
+ 5. Beogradska trka Deda Mrazeva
+ Nebojša Bošković odlazi u zatvor
+ Groznica Red Bull Trke Trokolica tres...
+ Amela Terzić na Ženskoj trci 2011

AKCIJE
Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...