x

Karl Luis promoter 26. Beogradskog maratona

Karl Luis promoter 26. Beogradskog maratona

Beogradski maraton d.o.o. ima čast i zadovoljstvo da saopšti da je Karl Luis spreman da bude promoter 26. Beogradskog maratona 21.04.2013. godine.

Kao što je celoj našoj sportskoj javnosti poznato - Karl Luis je već bio promoter Beogradskog maratona 2006. godine.

Tadašnji gradonačelnik Nenad Bogdanović tom prilikom, izjavio je: "Ono što je najvažnije je da imamo promotera koji je dao poseban značaj Beogradskom maratonu. Beogradski maraton je postao jedan od najznačajnijih brendova Beograda, upornošću i dobrom sveukupnom organizacijom u kojoj su neposredni organizatori na izuzetno stručan način obavili svoj deo posla, a grad obezbedio logistiku da sve to može da besprekorno funkcioniše."

Maratonsku poruku iz Beograda, sa slikom Karla Luisa u cilju sa gradonačelnikom Beograda - prihvatile su i u milione domova širom sveta prosledile TV mreže CNN, BBC, EURONEWS, EUROSPORT i mnoge druge.

Beogradski maraton - simbol Srbije i Beograda i Karl Luis - sinonim za najveća ostvarenja i domete u sportu - i ove godine će u najboljem svetlu predstaviti svetu najvažniji međunarodni tradicionalni sportski događaj u našoj zemlji i privući veliku pažnju domaće i svetske sportske javnosti i medija.Datum: 06.02.2013. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...