x

Adidas i FK Partizan zajedno i naredne tri godine

Adidas i FK Partizan zajedno i naredne tri godine
Povodom potpisivanja trogodišnjeg ugovora, kompanija adidas i Fudbalski klub Partizan, organizovali su, u event centru Glamur, svečanu konferenciju za medije kako bi ozvaničili uspešno višegodišnje partnerstvo. Mnogobrojni prijatelji najtrofejnijeg fudbalskog kluba, ličnosti iz javnog života, igrači i članovi FK Partizan okupili su se kako bi u dobrom raspoloženju obeležili nastavak zajedničkih dobrih rezultata.

"adidas je moja omiljena firma, i meni i mojim igračima najviše odgovaraju patike ovog brenda. adidas mi je prirastao za srce, kao Partizanovcu i kao sportisti, i nadam se da ćemo u novom dresu, koji adidas za nas priprema, osvojiti i šestu titulu.", rekao je trener Vladimir Vermezović.

"Partizanovci igraju u najkvalitetnijoj opremi, koju je za njih kreirao adidas, kao i za mnoge druge svetske timove, kao što su Real Madrid, Milan, Bajern Minhen, Čelsi,  Šalke... Materijal koji se koristi za dresove FK Partizan izrađen je u okviru clima light tehnologije koja ima unapređene performanse najvišeg nivoa." izjavila je Jelena Koronsovac, direktorka marketinga adidas Serbia.

Zlatni tim Partizana, koji je prisustvovao događaju, izrazio je veliko zadovoljstvo što je adidas uz njih sve ove godine i što nose najbolju opremu na svetu.

Nakon zvaničnog dela, Partizanovci i predstavnici brenda adidas družili su se sa prisutnim gostima i zajedno ćaskali o planovima i očekivanjima za novu sezonu, kao i  o adidas opremi koju je ovaj poznati brend specijalno kreirao za najuspešniji domaći klub.
Novim, trogodišnjim  ugovorom nastavlja se uspešna saradnja našeg trofejnog kluba i poznatog svetskog brenda u čijoj opremi su igrači Partizana postigli značajane uspehe na terenu, i u kojima su igrali na stadionima širom Evrope.Datum: 24.02.2013. Autor: Dušica Radojković

PROČITAJTE JOŠ...