Svizajedno - 26. Beogradski maraton


Beogradski maraton izražava veliko zadovoljstvo izuzetnom posećenošću Konferencije za medije kojoj je prisustvovalo više od 20 medijskih ekipa. Mediji su potvrdili veliku zainteresovanost za praćenje i podršku organizaciji 26. Beogradskog maratona - 21.04.2013. godine.

Konferenciju za medije je otvorio direktor Beogradskog maratona g. Dejan Nikolić i upoznao predstavnike medija sa tokom dosadašnjih višemesečnih priprema u organizaciji ovog kompleksnog međunarodnog sportsko-turističkog događaja.

Veliko iznenađenje za predstavnike prisutnih medija izazvalo je pojavljivanje članova kultne muzičke grupe Beogradski sindikat, jednog od najznačajnijih muzičkih, omladinskih i društvenih projekata na ovim prostorima. Beogradski sindikat i Beogradski maraton zvanično su objavili početak partnerstva sa sloganom "Beogradski sindikat i Beogradski maraton - SVIZAJEDNO!"

Popularni Škabo, Ognjen, Šef sale, Blažo i Sale iz Beogradskog sindikata pored ostalog rekli su sledeće:

"Beogradskom sindikatu su pripali posebna čast i izuzetno zadovoljstvo da pozove sve diskretne heroje na 26. Beogradski maraton. Isključite se makar u nedelju 21.4. iz sveopšte jurnjave u koju nam pretvaraju živote i izađite na beogradske ulice  da SVIZAJEDNO: istrčimo, prošetamo, učinimo nešto humano ili jednostavno provedemo divan prolećni dan sa svojim najbližima.Dođite da SVIZAJEDNO doprinesemo  zdravlju, dobrom raspoloženju i slici gostoljubivih i sportskih Beograda i Srbije, koju ova manifestacijama već decenijama emituje."

Predstavnici medija prisustvovali su još jednoj velikoj ekskluzivi: na ekranima u press centru je svetsku premijeru imao novi spot Beogradskog sindikata za pesmu "Svim srcem", snimljen u jednom kadru, na njihovom spektakularnom koncertu u hali Borik u Banjaluci.

Konferencija za medije je završena najavom budućih zajedničkih aktivnosti Beogradskog maratona i Beogradskog sindikata o kojima će javnost saznati na budućim susretima sa novinarima.


Datum: 20.02.2013. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...