x

Svizajedno - 26. Beogradski maraton

Svizajedno - 26. Beogradski maraton

Beogradski maraton izražava veliko zadovoljstvo izuzetnom posećenošću Konferencije za medije kojoj je prisustvovalo više od 20 medijskih ekipa. Mediji su potvrdili veliku zainteresovanost za praćenje i podršku organizaciji 26. Beogradskog maratona - 21.04.2013. godine.

Konferenciju za medije je otvorio direktor Beogradskog maratona g. Dejan Nikolić i upoznao predstavnike medija sa tokom dosadašnjih višemesečnih priprema u organizaciji ovog kompleksnog međunarodnog sportsko-turističkog događaja.

Veliko iznenađenje za predstavnike prisutnih medija izazvalo je pojavljivanje članova kultne muzičke grupe Beogradski sindikat, jednog od najznačajnijih muzičkih, omladinskih i društvenih projekata na ovim prostorima. Beogradski sindikat i Beogradski maraton zvanično su objavili početak partnerstva sa sloganom "Beogradski sindikat i Beogradski maraton - SVIZAJEDNO!"

Popularni Škabo, Ognjen, Šef sale, Blažo i Sale iz Beogradskog sindikata pored ostalog rekli su sledeće:

"Beogradskom sindikatu su pripali posebna čast i izuzetno zadovoljstvo da pozove sve diskretne heroje na 26. Beogradski maraton. Isključite se makar u nedelju 21.4. iz sveopšte jurnjave u koju nam pretvaraju živote i izađite na beogradske ulice  da SVIZAJEDNO: istrčimo, prošetamo, učinimo nešto humano ili jednostavno provedemo divan prolećni dan sa svojim najbližima.Dođite da SVIZAJEDNO doprinesemo  zdravlju, dobrom raspoloženju i slici gostoljubivih i sportskih Beograda i Srbije, koju ova manifestacijama već decenijama emituje."

Predstavnici medija prisustvovali su još jednoj velikoj ekskluzivi: na ekranima u press centru je svetsku premijeru imao novi spot Beogradskog sindikata za pesmu "Svim srcem", snimljen u jednom kadru, na njihovom spektakularnom koncertu u hali Borik u Banjaluci.

Konferencija za medije je završena najavom budućih zajedničkih aktivnosti Beogradskog maratona i Beogradskog sindikata o kojima će javnost saznati na budućim susretima sa novinarima.


Datum: 20.02.2013. Autor: Nikola Marinković

PROČITAJTE JOŠ...