x

Adidas ohrabruje fanove da stvore svoju ličnu igru

Adidas ohrabruje fanove da stvore svoju ličnu igru
Adidas je izazvao sportiste da drugačije gledaju na svoje idole. Svetske zvezde Geret Bejl, Tomas Miler, Mesut Ozil, Hames Rodrigez i Leo Mesi, kao i NBA zvezda Riki Rubio, imaju glavne uloge u najnovijem poglavlju Sport15 koje počinje 6. avgusta. 

Novi video  "Kreiraj svoju igru" (https://m.youtube.com/watchv=hIqC9IYMUOU&feature=youtu.be) je inspirativan film od 90 sekundi koji podstiče sve koji prkose pravilima i koji kreiraju sopstveni put, sledeću generaciju kreatora igre, da prestanu sa praćenjem svojih idola.

Bejlova brzina, Ozilova vizija, Milerov ubitačan dodir, Hamesova kontrola, Mesijeva brilijantnost, sve je to bez konkurencije u savremenom fudbalu. Ali igra se promenila. Fudbal današnjice ne sastoji se od stajanja sa strane i posmatranja tuđe veštine. Sastoji se u pronalaženju svog puta i otklanjanju svih prepreka na stazi ka cilju.

Igra koja je na ulicama, terenima i parkovima širom sveta stvara sopstveni uticaj, a glavno je da se uoči šta je potrebno i da se to postigne. "Kreiraj svoju igru" podstiče gledaoce da se ugledaju na svoje heroje, ali da izađu i urade nešto lično, nešto orginalno. adidas podstiče kreatore igre da vode, ne da prate. Da bi se napravila razlika, potrebno je da se stvara, ne da se oponaša.

"Kreiraj svoju igru" je novo poglavlje za Sport15, predstavlja potpuni preokret u tome kako adidas komunicira kao kompanija, vođen svojom misijom da bude najbolji sportski brend na svetu. Prikazan kroz vizuru fudbala, film ističe svoje liderstvo i strast za sportom i dalje prikazuje kontinuiranu želju adidasa da izvrši revoluciju fudbalske igre širom sveta. 

Možete pratiti youtube.com/adidas i priključiti se konverzaciji na Tviter profilu @adidas ili na facebook.com/adidas. 

Da biste se priključili fudbalskoj revoluciji posetite facebook.com/adidasfootball ili pratite @adidasfootball #BETHEDIFFERENCE na Tviteru i Instagramu.

Datum: 07.08.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...