x

Ana Ivanović i ostale adidas zvezde lansirale inovativni fitnes inspirisan tenisom

Ana Ivanović i ostale adidas zvezde lansirale  inovativni fitnes inspirisan tenisom

Dok teniska groznica obuzima Melburn, adidas teniske zvezde Ana Ivanović, Karolina Voznijacki, Andrea Petković i Tomaš Berdih lansirali su adidas Ace Case zonu za vežbanje u blizini Melburna, omogućivši grupni fitnes inspirisan tenisom, koji će trajati deset dana.


adidas Ace Case je otvoren za javnost od 14. do 23. januara i nudi besplatne vežbe inspirisane tenisom, pod nazivom HIIT (treninzi sa visokim intenzitetom), koje vode najbolji personalni treneri u Australiji.


Svaki trening će biti prilagođen tako da pomogne učesnicima da ostvare poboljšanje u ključnim oblastima teniskog učinka: snazi, istezanju i brzini.


Teniskim zvezdama pridružuju se i AFL igrači Isak Smit, Brajs Gibs, Darsi Mur i australijska trkačica na 400 m, Morgan Mičel.


Pred svoj 12. Australian Open, Ana Ivanović je rekla da je veoma važno imati zdrav način života i ohrabrila je ljubitelje tenisa da se pridruže adidas Ace Case vežbama. "Svaki put kada dođem u Australiju veoma sam inspirisana time koliko su tu ljudi u formi i kako zdravo izgledaju. Nisam videla naciju koja je više fit od Australijanaca, i znam da će u narednim danima biti zainteresovani za vežbe inspirisane tenisom."


Češka zvezda Tomaš Berdih po prvi put će se pojaviti u Australiji kao deo adidas tima, pošto je nedavno potpisao višegodišnji ugovor o saradnji. On je izjavio: "Oduvek sam bio adidas fan i divim se njihovoj posvećenosti tenisu. Veoma sam uzbuđen što sam sada deo jednog od najlegendarnijih brendova u sportskoj istoriji i radujem se učinku koji će biti dostojan brendu sa tri crte."


Berdih se na Australian Open-u 2016. priključuje Ivanovićevoj, Voznijacki, Petkovićevoj i drugim adidas igračima među kojima su: Conga, Đoković (samo u domenu obuće), Halep i Muguruza.


Za više informacija o vežbama na raspolaganju je sajt http://www.adidascreatenoise.com

Datum: 16.01.2016. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...