Ana Ivanović i ostale adidas zvezde lansirale inovativni fitnes inspirisan tenisom

 
 

Dok teniska groznica obuzima Melburn, adidas teniske zvezde Ana Ivanović, Karolina Voznijacki, Andrea Petković i Tomaš Berdih lansirali su adidas Ace Case zonu za vežbanje u blizini Melburna, omogućivši grupni fitnes inspirisan tenisom, koji će trajati deset dana.


adidas Ace Case je otvoren za javnost od 14. do 23. januara i nudi besplatne vežbe inspirisane tenisom, pod nazivom HIIT (treninzi sa visokim intenzitetom), koje vode najbolji personalni treneri u Australiji.


Svaki trening će biti prilagođen tako da pomogne učesnicima da ostvare poboljšanje u ključnim oblastima teniskog učinka: snazi, istezanju i brzini.


Teniskim zvezdama pridružuju se i AFL igrači Isak Smit, Brajs Gibs, Darsi Mur i australijska trkačica na 400 m, Morgan Mičel.


Pred svoj 12. Australian Open, Ana Ivanović je rekla da je veoma važno imati zdrav način života i ohrabrila je ljubitelje tenisa da se pridruže adidas Ace Case vežbama. "Svaki put kada dođem u Australiju veoma sam inspirisana time koliko su tu ljudi u formi i kako zdravo izgledaju. Nisam videla naciju koja je više fit od Australijanaca, i znam da će u narednim danima biti zainteresovani za vežbe inspirisane tenisom."


Češka zvezda Tomaš Berdih po prvi put će se pojaviti u Australiji kao deo adidas tima, pošto je nedavno potpisao višegodišnji ugovor o saradnji. On je izjavio: "Oduvek sam bio adidas fan i divim se njihovoj posvećenosti tenisu. Veoma sam uzbuđen što sam sada deo jednog od najlegendarnijih brendova u sportskoj istoriji i radujem se učinku koji će biti dostojan brendu sa tri crte."


Berdih se na Australian Open-u 2016. priključuje Ivanovićevoj, Voznijacki, Petkovićevoj i drugim adidas igračima među kojima su: Conga, Đoković (samo u domenu obuće), Halep i Muguruza.


Za više informacija o vežbama na raspolaganju je sajt http://www.adidascreatenoise.com

Datum: 16.01.2016. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANI DOGAĐAJI...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...