x

Speed of light kopačke za sezonu 2016-17

Speed of light kopačke za sezonu 2016-17
Adidas Football je predstavio Speed of Light (Brzina svetlosti), kopačke poslednje generacije za sezonu 2016/17.

Inspirisane bojama koje nastaju prelamanjem svetlosti pri velikim brzinama, kopačke X16, Ace 16 i MESSI 16 su dostupne u solarno crvenoj, solarno žutoj i jarko plavoj boji.

X16 kopačke koje su napravljene za najbrže igrače sveta transformisane su u solarno crvenu boju kako bi predstavile neverovatnu brzinu. Najlakša i najaerodinamičnija adidas kopačka igračima omogućava maksimalnu udobnost. X16 kopačke nosiće Geret Bejl i Luis Suarez.

ACE 16 jedna od najinovativnijih kopački transformisana je u upečatljivu, solarno žutu boju. NON STOP GRIP (NSG) tehnologija stvara površinu koja omogućava savršeno kontrolisanje lopte. ACE 16 nosiće Pol Pogba i Ivan Rakitić.

MESSI 16 kopačke dobile su jarko plavu boju. Inspirisane najboljim igračem sveta, kopačke imaju inovativni SPRINTFRAME koji omogućava stabilnost uz najmanju moguću težinu.

Sem Hendi, potpredsednik dizajnerskog sektora, izjavio je: „Speed of Light je najdinamičnija kolekcija koju je adidas predstavio, dizajnirana da pomogne igračima da se istaknu i budu lideri na terenu. Vođeni najbržom kopačkom ikada stvorenom, najokretnijom koju smo napravili i koja kontrolu lopte podiže na sasvim drugi nivo, naša kolekcija će biti ključna u stvaranju rezultata nekih od najvećih utakmica ove sezone sa najboljim igračima sveta.“

Za više informacija posetite adidas.com/football, facebook.com/adidasfootball ili pratite @adidasfootball na twitteru.

Datum: 12.07.2016. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...