Adidas izaziva kreatore igre da prestanu da prate Mesija

Leo Mesi, bez sumnje najbolji igrač u istoriji fudbala, danas je podstakao kreatore igre da krenu svojim sopstvenim putem, i da im on više ne bude uzor. “Unfollow” je novi adidas film od 60 sekundi koji prati nedavno lansiranje kampanje "Kreiraj svoju igru".

Link ka videu: 
https://m.youtube.com/watch?v=uA-_HGiV6eM&feature=youtu.be

Mesi, neverovatni četvorostruki dobitnik Zlatne lopte, koga obožavaju i prate fanovi širom sveta, primio je najveća priznanja, kako od strane stručnjaka, tako i ljudi van terena. Ali fudbal se promenio i ovaj film prikazuje scenu u kojoj Mesi izaziva sledeću generaciju kreatora igre. Za njih, on više nije heroj – on je sada konkurencija.

“Unfollow” je najnovije poglavlje za Sport15, koje predstavlja dalji napredak komunikacije adidasa kao kompanije. U svetu koji je prepun sledbenika i pratilaca, adidas se obraća onima koji mogu da budu dovoljno odvažni da se istaknu. Film poziva na akciju, sve one koji prkose pravilima. Da bi se napravila razlika u igri koja se danas menja, ne treba biti kao Leo Mesi, već uzeti samo nešto od njega, potom kreirati nešto svoje. 

Vođen misijom brenda da bude najbolji sporski brend na svetu, film je dodatni dokaz adidasove želje da napravi revoluciju igre širom sveta. Sport, danas nije u tome da se stoji sa strane i posmatra tuđa veština, već je u tome da se pronađe sopstveni put i uklone sve prepreke na tom putu do cilja. 

Možete pratiti youtube.com/adidas i priključiti se konverzaciji na Tviter profilu @adidas ili na facebook.com/adidas. 

Da biste se priključili fudbalskoj revoluciji posetite facebook.com/adidasfootball ili pratite @adidasfootball #BETHEDIFFERENCE na Tviteru i Instagramu.

Datum: 20.08.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...