x

Rekordno brzo rasprodate Mesi patike 10/10 u ograničenoj seriji

Rekordno brzo rasprodate Mesi patike 10/10 u ograničenoj seriji

Lionel Mesi je najbolji igrač sa brojem 10 u istoriji fudbala, sa titulom četvrostrukog nosioca Zlatne lopte i sa petom u najavi. U čast ovog velikog igrača koji ima neprikosnoven uticaj na fudbal, adidas je lansirao limitiranu kolekciju kopački Mesi 10/10, proizvedenu u samo 100 pari. Ova vrsta akcije označava i novu tradiciju Mesi kopački za kolekcionare, koja će se dešavati svakog 10. oktobra.


Za fanove je bilo na raspolaganju 89 pari patika, i to samo u subotu 10.10. u adidas radnji u Barseloni. Kampovanje fanova ispred radnje počelo je tri dana unapred i sve patike su prodate veoma brzo. Svaki par sadrži jedinstvenu reljefnu kožnu oznaku i serijski broj, po prvi put u istoriji lansiranja patika za fudbal. Kopačke za kolekcionare su dostupne samo kao tačna replika Mesijevog stopala. Jedan par patika je dobio na poklon lično Mesi, a 10 pari su dobili članovi adidas "Backed by Messi" kampanje u kojoj Argentinac lično podržava 10 talentovanih mladih fudbalera.


"Interesovanje za kolekciju MESSI15 10/10 je prevazišlo očekivanja. Imali smo ljude koji od srede kampuju ispred prodavnice, a neki su došli iz raznih delova sveta. Nikada nismo videli toliku posvećenost fudbalskoj kopački, ali uz činjenicu da je kreirano samo 100 pari i da nose ime najvećeg fudbalera na svetu, sve ovo ne treba da nas iznenadi" - izjavila je Olga Berjaga, adidas Retail menadžer iz Barselone.

Datum: 11.10.2015. Autor: Jasmina K. Latinović

PROČITAJTE JOŠ...