Mesi spreman za novu sezonu - povratak na teren u novim kopackama Messi15

Leo Mesi, najbolji fudbaler na planeti, spreman je za senzacionalnu novu sezonu uz povratak na teren posle povrede, i to u novim kopačkama tamnijeg dizajna: Messi15.


Godina 2015. bila je neverovatna za Mesija, kada je pobedonosno vodio svoj tim kroz ligu, kup, UEFA Ligu šampiona i UEFA Super Kup, uz nezaboravno finale Kupa Amerike 2015. sa reprezentacijom Argentine.


Nakon pauze zbog povrede, fanovi širom sveta videće povratak svog heroja na teren u najnovijim Messi15 kopačkama, koje je kreirao adidas u bliskoj saradnji sa Mesijem.


Crni materijal pod nazivom messiTOUCH obezbeđuje istaknuti kontrast sa mat ledenom metalik bojom i belim Running bojama iz prva dva izdanja Messi15 kopački, pri čemu je održan kontinuitet vrhunskih materijala i udobnosti koji je započet rasprodatom serijom Messi15 10/10.


Kreirane za pobedu, Messi15 kopačke imaju crnu boju koja se postepeno utapa u Solar crvenu na peti, u delu koji se zove messiFRAME, predstavljajući vrelinu i intenzitet koje Leo unosi u svaku igru i na svaki trening.


Odvažni delovi oko ivice i Solar zelena boja daju Messi15 kopačkama moderan, dinamičan izgled, dok široki M-Shield dominira u prednjem delu za nepogrešivu vidljivost.


messiPRINT nudi okrugle prednje držače za stopalo, koji zajedno sa tehnologijom messiGAMBETRAX omogućavaju dinamičnu konfiguraciju i đon koji je pogodan za energične pokrete dinamičnog igrača.


Za dodatne informacije na raspolaganju je sajt adidas.com/football ili facebook.com/teammessi kao i @teammessi na Tviteru.


Datum: 19.11.2015. Autor:

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...