x

Mesi spreman za novu sezonu - povratak na teren u novim kopackama Messi15

Mesi spreman za novu sezonu - povratak na teren u novim kopackama Messi15

Leo Mesi, najbolji fudbaler na planeti, spreman je za senzacionalnu novu sezonu uz povratak na teren posle povrede, i to u novim kopačkama tamnijeg dizajna: Messi15.


Godina 2015. bila je neverovatna za Mesija, kada je pobedonosno vodio svoj tim kroz ligu, kup, UEFA Ligu šampiona i UEFA Super Kup, uz nezaboravno finale Kupa Amerike 2015. sa reprezentacijom Argentine.


Nakon pauze zbog povrede, fanovi širom sveta videće povratak svog heroja na teren u najnovijim Messi15 kopačkama, koje je kreirao adidas u bliskoj saradnji sa Mesijem.


Crni materijal pod nazivom messiTOUCH obezbeđuje istaknuti kontrast sa mat ledenom metalik bojom i belim Running bojama iz prva dva izdanja Messi15 kopački, pri čemu je održan kontinuitet vrhunskih materijala i udobnosti koji je započet rasprodatom serijom Messi15 10/10.


Kreirane za pobedu, Messi15 kopačke imaju crnu boju koja se postepeno utapa u Solar crvenu na peti, u delu koji se zove messiFRAME, predstavljajući vrelinu i intenzitet koje Leo unosi u svaku igru i na svaki trening.


Odvažni delovi oko ivice i Solar zelena boja daju Messi15 kopačkama moderan, dinamičan izgled, dok široki M-Shield dominira u prednjem delu za nepogrešivu vidljivost.


messiPRINT nudi okrugle prednje držače za stopalo, koji zajedno sa tehnologijom messiGAMBETRAX omogućavaju dinamičnu konfiguraciju i đon koji je pogodan za energične pokrete dinamičnog igrača.


Za dodatne informacije na raspolaganju je sajt adidas.com/football ili facebook.com/teammessi kao i @teammessi na Tviteru.


Datum: 19.11.2015. Autor:

PROČITAJTE JOŠ...