Održana III sednica Organizacionog odbora Evropskog atletskog prvenstva u dvorani

U Skupštini grada održana je treća sednica organizacionog odbora Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici, koje će se održati od 3. do 5. marta 2017. godine u „Kombank areni”.

Gradonačenik Beograda i predsednik Organizacionog odbora Siniša Mali naglasio je da pripreme za predstojeće prvenstvo u atletici teku prema planu, kao i da Beograd ima sve potrebne kapacitete da ovaj šampionat organizuje na najvišem nivou.

– Sa organizacijom smo krenuli na vreme i sve teče prema predviđenoj dinamici i planovima. Pred nama je mnogo sportskih događaja uoči Evropskog dvoranskog prvenstva u atletici, koje će biti prilika za nova iskustva u organizovanju sportskih manifestacija. Naša najveća prednost su mladi ljudi sa entuzijazmom koji imaju neophodna iskustva i koji su prošli potrebne edukacije. To znanje će svakako primeniti i za dvoransko prvenstvo u atletici. Pored toga, izgradnja Atletske dvorane ima veliki značaj, jer će se u njoj odvijati i pripreme naših sportista – istakao je gradonačelnik Siniša Mali.

Sednici su prisustvovali i predstavnici Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva odbrane, „Kombank arene”, Aerodroma, Volkswagena, Moji brendovi, Gradskog sekretarijata za privredu, Gradskog sekretarijata za sport i omladinu, NIS-a, Turističke organizacije Beograda, Komercijalne banke, Dunav osiguranja, Telekoma, RTS-a, kao i Atletskog saveza Srbije.

U toku sastanka usvojen je zapisnik sa prethodne sednice, direktor preduzeća „Atletika 2017” Slobodan Branković predstavio je izveštaj o urađenom u prethodnih nekoliko meseci, usvojen je plan promotivnih aktivnosti i postavljeni su novi rokovi za zadatke svakog od članova Organizacionog odbora.

Otvaranje Atletske dvorane zakazano je za 1. mart, kada će se u njoj održati prvi međunarodni atletski miting. To će biti prilika za zagrevanje pred EP.

Datum: 28.01.2016. Autor: Služba za informisanje Grad Beograd

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...