Na radost dece, otvara se jedinstvena škola fudbala Maestri

Sa radom počinje škola fudbala koja će biti jedinstvena po tome što će pored vrhuske fudbalske obuke, u najboljim uslovima u gradu, biti organizovana različita besplatna predavanja za decu.


Hoćemo da postignemo to, da kada deca izađu iz naše škola imaju odlike po kojima će se odmah prepoznavati. Odavaće ih fudbalska i kulturna "pismenost" na kojoj će se naša škola bazirati.


Imajući u vidu da će decu trenirati odlični treneri (bivši profesionalni fudbaleri), u najboljim uslovima u gradu (2 travnata terena + 1 sa veštačkom travom - leti; odnosno novi balon sa vrhunskom veštačkom travom - zimi, u SC Lokomotiva)... deca će biti u mogućnosti da čari fudbalske igre upoznaju na novi način koji će njima biti interesantniji i pogodniji, a dečijoj radosti neće biti kraja, kad sve to lično dožive.


Prvih 15 dana je besplatno, plus pri upisu, škola fudbala Maestri daruje polaznicima po jednu majicu sa svojim obeležjima.


Pozivamo Vas da dođete i lično se uverite u odlične uslove u kojima radimo, kvalitet treninga i našu posvećenost vrhunskoj fudbalskoj obuci Vaše dece.


Više informacija o Školi fudbala Maestri možete dobiti putem telefona na broj +381 65 555 4 533 i +381 64 911 9 768.


Veliki sportski pozdrav od Vaše škole fudbala Maestri.


Datum: 25.07.2016. Autor: Škola fudbala Maestri

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...