x

Fanovi i košarkaši Srbije odmerili snage pred EP u košarci

Fanovi i košarkaši Srbije odmerili snage pred EP u košarci
Povodom predstojećeg Evropskog prvenstva u košarci adidas je organizovao druženje fanova i košarkaških reprezentativaca Srbije Nemanje Nedovića, Nikole Milutinova i Nemanje Dangubića. 

Na koševima koji su bili postavljeni u adidas radnji u TC Delta City oni su odmerili snage sa svojim fanovima. Najbolje košarkaške veštine u šutiranju na koš pokazao je Danilo Denda koji je u takmičenju protiv Nemanje Nedovića postigao 99 poena i osvojio najnoviji model košarkaških patika Crazylight Boost.

Svi takmičari su od adidasa dobili na poklon karte za Trofej Beograda i predstojeću prijateljsku utakmicu Srbija-Francuska, a najkreativniji video klip napravio je Đorđe Petrović i tako osvojio na poklon košarkašku loptu sa potpisima reprezentativaca. 

Ovom prilikom organizovana je i specijalna lutrija za prognozu plasmana naše košarkaške reprezentacije na predstojećem Evropskom prvenstvu, a za sve posetioce adidas je samo danas obezbedio i popust od 20% za basket asortiman.

„U Srbiju je stiglo mnogo sportskog zlata ove godine i mnogo radosti za naš narod. Stepen odgovornosti je sada veći. Želimo i mi to zlato, nadamo se pobedi, ali ipak glavni cilj je Olimpijada“ – izjavili su reprezentativci Srbije.

Prvi naredni meč, koji će reprezentacija Srbije odigrati, biće 12. avgusta u Kombank Areni, na prijateljskoj utakmici sa Francuskom. 

Datum: 11.08.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...