Adidas predstavio novi dres Mančester Junajteda

Adidas i Mančester Junajted predstavili su novi dres za sezonu 2016/17 inspirisan vremenom kada je klub nastupao pod imenom Njuton Hit (Newton Heath LYR).

U drugoj godini partnerstva sa Mančester Junajtedom, adidas je za novi dizajn dresa preuzeo detalje iz slavne istorije kluba. Zvanični grb grada Mančestera je u osnovi ideje za grafiku saća koja prepliće dva bloka crvene boje i na taj način evocira uspomenu na dres Njuton Hita iz 1878. godine. Inspirisan je pčelom radilicom koja se pojavljuje na grbu, a potiče iz vremena Industrijske revolucije u kojoj je Mančester odigrao značajnu ulogu.

Jaka radna etika grada je i deo nasleđa kluba, koju igrači ponosno predstavljaju svaki put kada obuku dres i izađu na teren.

Zvanična prezentacija biće u Kini tokom turneje koju podržava kompanija Aon, a na terenu će se pojaviti prvi put 25. jula u Pekingu kada se Junajted sastaje sa Sitijem. Pored replike dresa, dostupna je i autentična verzija koju nose igrači, verzija sa dugim rukavima, kao i majice specijalno napravljene za decu i žene.

Za više informacija i slika novog Mančester Junajted dresa posetite www.adidas.co.uk/frontrow. Pridružite se razgovoru koristeći @adidasUK i @ManUtd.

Datum: 23.07.2016. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...