x

Adidas prikazuje novu liniju fudbalskih kopački

Adidas prikazuje novu liniju fudbalskih kopački
Adidas ruši stereotipe lansiranjem nove linije fudbalskih kopački koje će sasvim sigurno u jednakoj meri izazvati hejt i strahopoštovanje. Novi modeli adizero f50, Predator, Nitrocharge i 11Pro su se već pojavili na stopalima nekih od najboljih igrača sveta, a sada je red na ostale da budu „najomraženiji” igrač na terenu.

Ako i vi imate „hejtere“, onda je to najveći kompliment. Sigurno nešto radite mnogo dobro! Najbolji igrači znaju da njihova odlična igra izaziva „hejt“ kako protivnika na terenu tako i navijača na tribinama, a posebno na društvenim mrežama. Ipak, sve im to daje snagu i samopouzdanje da igraju još bolje. Oni uživaju u svojoj igri i ne izvinjavaju se zbog toga.

adidasova kampanja #ThereWillBeHaters je nedavno pokrenuta provokativnim novim spotom sa zvezdama kao što su Gareth Bale, Luis Suarez, James Rodriguez i Karim Benzema, kao i novom linijom kopački napravljenih uz najnoviju adidas tehnologiju koja garantuje da će igra u njima za sve „hejtere“ biti pravi spektakl. 

adizero f50
Kopačke adidas adizero f50 nose igrači koji postižu najviše golova na svetskoj fudbalskoj sceni. Kreirane su tako da pruže najveću moguću brzinu i pokretljivost. Revolucionarni novi dizajn sa grafikom „duha“, elegantna crvena boja i novo brendiranje sa 3 crte pretvoriće svakog igrača u fudbalera kome će zavideti na terenu. Sloj od materijala 3D dribbletex sa gornje strane omogućava bolje driblanje u mokrim i suvim uslovima. Đon je takođe potpuno redizajniran, pa sada ima novu prianjajuću teksturu i raspored krampona sa drugim nivoom prianjanja na osnovi prednje strane stopala, inspirisane kramponima za sprint.

Predator 
Nakon prošlogodišnje dvadesetogodišnjice ovih legendarnih kopački, i model Predator je redizajniran. Nova neverovatno mekana gornja površina pruža sve prednosti kože i sintetike. 3D projektovane SL gumene zone, uz novostvorene jastučiće od gela, pružaju najbolje moguće prianjanje na loptu i poboljšanu sposobnost preciznih paseva. Revolucionarni kontrolni okvir daje najbolji kontakt sa loptom, a providni đon pruža magični dodir i potpunu kontrolu.

Nitrocharge
Model Nitrocharge je osnažen pomoću najnovije tehnologije. Energysling tehnologija je upotrebljena uz pojačanu oblast zaštitnih jastučića i mreže i pruža neuporedivu stabilnost. Nitrocharge je savršena kopačka za „mašinu –igrača” koji sam stiže od jednog do drugog šesnaesterca i pruža potpunu akciju na terenu.

11Pro
Model 11Pro je najudobniji do sada i predstavlja savršenu kombinaciju elegancije i stila. Armatura pete i prednjeg dela stopala pruža bolju udobnost i povećanu stabilnost. Novi udobni đon takođe ima okvir koji raspoređuje pritisak na celu kopačku, dok novi manji kramponi savršeno prodiru u tlo. Kožna gornja površina pruža potpunu udobnost, kao i najveću moguću kontrolu.

Novi modeli adidas adizero f50, adidas Predator, adidas Nitrocharge i adidas 11Pro se sada mogu nabaviti na adresi www.adidas.com/football. Da biste se priključili razmeni mišljenja, posetite facebook.com/adidasfootball ili pratite @adidasfootball na Twitter-u #ThereWillBeHaters.
Datum: 03.02.2015. Autor: Cvijeta Radović

PROČITAJTE JOŠ...