x

Najmlađi stonoteniseri i stonoteniserke u Vrnjačkoj Banji

Vrnjačka Banja, 27.02.2012. - Vrnjačka Banja započinje novu sezonu organizovanja velikih stonoteniskih manifestacija i turnira pa će se tako, vec u Subotu, 3. marta 2012. godine u organizaciji stonoteniskog kluba GOČ u hali sportova "Vlade Divac" održati Ekipno prvenstvo Srbije za mlađe kadete i mlađe kadetkinje (igrači i igračice rođeni 1999. i mlađi).

Na turniru se očekuje učešće više od petnaest klubova širom Srbije među kojima će i domaća ekipa Goča imati predstavnike i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Stonoteniski savez Srbije je obezbedio sportska priznanja za prve tri ekipe a lice ispred organizatora STK Goč je Zoran Martinović 063 86 70 104.

Tokom godine u Vrnjačkoj Banji će se organizovati mnogo ovakvih i sličnih turnira sve do oktobra meseca kada se očekuje dolazak najboljih mladih igrača iz celog sveta na turniru "SRBIJA OPEN" koji će se bodovati za svetsku rang listu u kategoriji kadeta i kadetkinja pa nije isključeno da se u kraljici konktinentalnoig turizma Srbije nađu i predstavnici najjačih stonoteniskih reprezentacija Kine, Japana, Hong Konga, Nemačke i drugih.

Kraj kalendarske godine pripašće VELIKOM MEDJUNARODNOM NOVOGODIŠNJEM TURNIRU za seniore i juniore, pa će svi ovi turniri uz razne kampove, seminare, stručna predavanja i sudijskih testiranja doprineti postavljanju Vrnjačke Banje u veliki stonoteniski centar.
Datum: 27.02.2012. Autor: Zoran Martinović

PROČITAJTE JOŠ...