Najmlađi stonoteniseri i stonoteniserke u Vrnjačkoj Banji

Vrnjačka Banja, 27.02.2012. - Vrnjačka Banja započinje novu sezonu organizovanja velikih stonoteniskih manifestacija i turnira pa će se tako, vec u Subotu, 3. marta 2012. godine u organizaciji stonoteniskog kluba GOČ u hali sportova "Vlade Divac" održati Ekipno prvenstvo Srbije za mlađe kadete i mlađe kadetkinje (igrači i igračice rođeni 1999. i mlađi).

Na turniru se očekuje učešće više od petnaest klubova širom Srbije među kojima će i domaća ekipa Goča imati predstavnike i u muškoj i u ženskoj konkurenciji. Stonoteniski savez Srbije je obezbedio sportska priznanja za prve tri ekipe a lice ispred organizatora STK Goč je Zoran Martinović 063 86 70 104.

Tokom godine u Vrnjačkoj Banji će se organizovati mnogo ovakvih i sličnih turnira sve do oktobra meseca kada se očekuje dolazak najboljih mladih igrača iz celog sveta na turniru "SRBIJA OPEN" koji će se bodovati za svetsku rang listu u kategoriji kadeta i kadetkinja pa nije isključeno da se u kraljici konktinentalnoig turizma Srbije nađu i predstavnici najjačih stonoteniskih reprezentacija Kine, Japana, Hong Konga, Nemačke i drugih.

Kraj kalendarske godine pripašće VELIKOM MEDJUNARODNOM NOVOGODIŠNJEM TURNIRU za seniore i juniore, pa će svi ovi turniri uz razne kampove, seminare, stručna predavanja i sudijskih testiranja doprineti postavljanju Vrnjačke Banje u veliki stonoteniski centar.
Datum: 27.02.2012. Autor: Zoran Martinović

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...