x

Održžano Prvenstvo Beograda u kuglanju za osobe sa invaliditetom 2012

Održžano Prvenstvo Beograda u kuglanju za osobe sa invaliditetom 2012
Veliko nam je zadovoljstvo da vas obavestimo o uspešno održanom Prvenstvu Beograda u kuglanju za osobe sa invaliditetom, koje je održano 21. 03. 2012 u Kuglani ” Jezero” na Adi Ciganliji.

Takmičenje je organizovao Savez za sport i rekreaciju osoba sa invaliditetom Beograda, pod pokroviteljstvom Skupštine grada (Sekretarijat za sport i omladinu i Sekretarijat za socijalnu zaštitu).

Na takmičenju je učestvovao 51 takmičar sa invaliditetom iz Beograda, članovi sldećih klubova i organizacija : Sportsko društvo Napredak; Sportski klub slepih Pobed; Škola učenika oštećenog 

sluha Stefan Dečanski; Škola učenika oštećenog vida Veljko Ramadanović; Dnevni boravak u Šekspirovoj; Asocijacija za promovisanje inkluzije (SAPI) i Sportski klub osoba oštećenog sluha 

Olimpija. Takmičari su se nadmetali u okviru sledecih kategorija: osobe oštećenog vida, osobe oštećenog sluha, osobe sa intelektualnim poteškoćama.

Prvaci Beograda, po kategorijama, postali su :

- Osobe oštećenog vida (kategorija B 1), Milan Pavlović (SKS Pobeda) i Tamara Bilanović (učenik škole Veljko Ramadanović).

- Osobe oštećenog vida (kategorija B 2), Goran Jončić (SKS Pobeda).

- Osobe oštećenog vida (kategorija B 3), Milija Bjekić, (SD Napredak) i Ljiljana Trbulin (SKS Pobeda).

- Osobe oštećenog sluha: Marko Čugurović, (učenik škole Stefan Dečanski) i Dragana Magovčević (SK  Olimpija).

- Osobe sa intelektualnim teškoćama : Dragan Životić, ( SAPI ) i Zorica Latinović (SAPI)
Datum: 22.03.2011. Autor: Aleksandar Vujčić

PROČITAJTE JOŠ...