Nedić pobednik Novogodišnje utakmice u gađanju glinenih golubova

Pera Nedić strelac Jedinstva trap iz Stare Pazove osvojio je prvo mesto u revijalnoj „Novogodišnjoj utakmici“ u gađanju glinenih golubova - trap na strelištu „Bg sportskog centra Kovilovu“.

U finalu je pobedio sa 19:16 Radoslava Ilića (Futog). Treće mesto pripalo je Aleksandru Ivankoviću (Barajevo) koji je u duelu za bronzu bio bolji (15:14) od Ivana Rožeka (Jedinstvo trap). 

Pre raspucavanja za trofeje, najbolji rezultat (dve serije po 25 golubova) imao je Rožek sa 44 goluba, 42 goluba pogodio je Miško Fabri iz Futoga, a 40 golubova Borko Vasiljević iz Rikošeta. Nedić je imao 38 golubova koliko je vredelo plasman među šest najboljih (Fabri, Rožek, Vasiljević, Ivanković, Nedić  i Ilić). Učestvovalo je 35 strelaca.

Trofeje i nagrade za prvih šest je uručio predsednik Streljačkog saveza za leteće mete Srbije Predrag Šotra u prisustvu generalnog sekretara Svetlane Stanković Vujičić.

Predrag Šotra je predao i pehar Borku Vasiljeviću (Rikošet) juniorskom reprezentativcu najboljem na rang listi saveza za 2014. Drugi je Zoran Jakšić (Rikošet), a treći Nemanja Smiljanić (Grof, Kalište kod Požarevca).
Datum: 19.01.2015. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...

LISTA KOMENTARA

Trenutno nema komentara u sistemu

OSTAVITE VAŠ KOMENTAR

Ime:
Prezime:
Tekst komentara:

POGLEDAJTE JOŠ I...

POVEZANE VESTI...

AKCIJE

Ako podjednako volite sport i da pišete o njemu, odnosno znate nešto novo i zanimljivo o nekoj sportskoj temi,  a uz to želite da svoje znanje iz oblasti sporta nesebično podelite sa drugima, javite nam se. Čekamo Vas!
Zanimaju Vas informacije o određenoj sportskoj manifestaciji (turniru, prvenstvu, akciji, seminaru, itd.), pogledajte najave aktuelnih sportskih manifestacija u okviru našeg Sportskog kalendara...
Ukoliko vodite neku sportsku organizaciju (savez, klub, asocijaciju i sl.) ili ste organizator neke sportske manifestacije (turnir, akcija, seminar, sl.) i želite da je medijski promovišete, odnosno sa njom upoznate širu javnost, Savremenisport.com može postati Vaš Medijski partner...
Osetite deo atmosvere sa najzanimljivijih već održanih sportskih manifestacija putem slika koje smo zbog Vas zabeležili u okviru Foro galerije...