x

Nedić pobednik Novogodišnje utakmice u gađanju glinenih golubova

Nedić pobednik Novogodišnje utakmice u gađanju glinenih golubova
Pera Nedić strelac Jedinstva trap iz Stare Pazove osvojio je prvo mesto u revijalnoj „Novogodišnjoj utakmici“ u gađanju glinenih golubova - trap na strelištu „Bg sportskog centra Kovilovu“.

U finalu je pobedio sa 19:16 Radoslava Ilića (Futog). Treće mesto pripalo je Aleksandru Ivankoviću (Barajevo) koji je u duelu za bronzu bio bolji (15:14) od Ivana Rožeka (Jedinstvo trap). 

Pre raspucavanja za trofeje, najbolji rezultat (dve serije po 25 golubova) imao je Rožek sa 44 goluba, 42 goluba pogodio je Miško Fabri iz Futoga, a 40 golubova Borko Vasiljević iz Rikošeta. Nedić je imao 38 golubova koliko je vredelo plasman među šest najboljih (Fabri, Rožek, Vasiljević, Ivanković, Nedić  i Ilić). Učestvovalo je 35 strelaca.

Trofeje i nagrade za prvih šest je uručio predsednik Streljačkog saveza za leteće mete Srbije Predrag Šotra u prisustvu generalnog sekretara Svetlane Stanković Vujičić.

Predrag Šotra je predao i pehar Borku Vasiljeviću (Rikošet) juniorskom reprezentativcu najboljem na rang listi saveza za 2014. Drugi je Zoran Jakšić (Rikošet), a treći Nemanja Smiljanić (Grof, Kalište kod Požarevca).
Datum: 19.01.2015. Autor: Branimir Vasić

PROČITAJTE JOŠ...